Dit product is toegevoegd aan jouw winkelwagen.
    Incl. btw

    Kou lijden hoeft niet meer!

    Inhoudsopgave

    1. Winterse Werkwarmte
    2. Het belang van het op peil houden van de lichaamstemperatuur
    3. Onze top 5 producten om zowel binnen als buiten lekker warm te blijven
    4. Tips om nog warmer te blijven op kantoor

    1. Winterse Werkwarmte

    De winterse maanden zijn ruimschoots aangebroken en met de dalende temperaturen van nu komt ook de behoefte aan warmte en comfort. Gelukkig hoeven we niet langer te worstelen met ijskoude dagen, want Ergowerken heeft de perfecte oplossing om de winter chill te verslaan. Van verwarmde poncho's tot handschoenen, sokken en zelfs verwarmde matten voor op je (bureau)stoel - we hebben alles wat je nodig hebt om jezelf warm en gezellig te houden, waar je ook bent.

    In deze blog nemen we je mee op een ontdekkingsreis door ons assortiment verwarmde producten, en laten we je zien hoe deze slimme accessoires niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje stijl aan je winteroutfit toevoegen. Of je nu de ijzige winden buiten trotseert of comfortabel binnen wilt blijven, wij hebben de oplossing om de kou te verdrijven. Leun achterover, pak een warme kop thee en ontdek hoe onze verwarmde producten jouw winterseizoen onvergetelijk en behaaglijk maken.

    2. Het belang van het op peil houden van de lichaamstemperatuur

    In de wintermaanden worden we vaak geconfronteerd met de uitdaging om warm te blijven, en velen van ons hebben de neiging dit te minimaliseren. Echter, het vermijden van kou is niet alleen een luxe, maar het is een essentiële stap om ons lichaam en geest gezond te houden. Laten we eens kijken naar enkele redenen waarom het vermijden van kou van cruciaal belang is.

    Bescherming tegen onderkoeling - Koude temperaturen kunnen leiden tot onderkoeling, wat schadelijk kan zijn voor ons lichaam. Het handhaven van een comfortabele lichaamstemperatuur is van vitaal belang om de normale fysiologische processen te behouden en gezondheidsproblemen te voorkomen.

    Verbetering van de bloedcirculatie - Koude temperaturen kunnen de bloedcirculatie beïnvloeden, wat kan leiden tot stijve spieren en gewrichten. Door warm te blijven, stimuleren we een gezonde doorbloeding, waardoor het risico op koude-gerelateerde kwalen wordt verminderd. Daarnaast kun je je beter op je werk concentreren als je niet continu wordt geconfronteerd met die vervelende kou.

    Mentale welzijn - Het is geen geheim dat blootstelling aan kou invloed kan hebben op ons humeur en algehele welzijn. Het vermijden van kou draagt bij aan een positieve gemoedstoestand en kan helpen om de winterblues op afstand te houden.

    3. Onze top 5 producten om zowel binnen als buiten lekker warm te blijven

    Glovii Verwarmde handschoenen

    De Glovii elektrisch verwarmde handschoenen bieden een warme omhelzing voor iedere vinger, ideaal voor diverse activiteiten zoals wandelen, fietsen, werken, fotograferen en sporten. Licht van gewicht en verkrijgbaar in drie maten, zijn ze geschikt voor handen van 14 tot 21 cm lang. Met drie warmtestanden, aangeduid met kleuren, en een infrarood verwarmingselement over alle vingers, bieden ze tot 6 uur warmte met de meegeleverde powerbank. De handschoenen zijn touchscreen-bestendig, wasbaar op 40°C en worden geleverd met een reisvriendelijk etui en handige accessoires, waaronder een adapter voor het opladen van twee powerbanks tegelijk.

    Voordelen:

    1. Lekker warme handen
    2. Geen dikke handschoenen nodig
    3. Drie verschillende standen
    4. Geschikt voor vrijwel iedere hand

    Qnuss Qleed warmte deken

    Ontdek de veelzijdigheid van de Qnuss Qleed universele stoelverwarmer, een draagbare warmtedeken van 135 x 45 cm die perfect past op stoelen, banken, in auto's, campers, op bedden en zelfs in boten. De Qleed heeft een draadloos ontwerp met een krachtige 10.000 mAh powerbank, waardoor je tot 5,5 uur draadloze verwarming kunt ervaren. De twee infrarood verwarmingselementen kunnen afzonderlijk worden bediend op drie verschillende niveaus. Onderhoud is eenvoudig: de Qleed kan op 30 graden worden gewassen. Sluit het ritsje tijdens het wassen, laat het goed drogen en vermijd de droger. Geniet van warmte en comfort zonder gedoe.

    Voordelen:

    1. Altijd een warme zitplek
    2. Kan draadloos worden gebruikt
    3. Kan draadloos worden gebruikt
    4. In vier toffe kleuren verkrijgbaar
    5. Oplossing tegen hoge stookkosten

    Glovii Verwarmde sokken

    De Glovii elektrisch verwarmde sokken zijn de oplossing voor koude voeten tijdens verschillende activiteiten in de winter. Met een handige afstandsbediening en 3 warmtestanden bieden ze comfort bij wandelen, fietsen, werken, skiën of sporten. Ideaal voor mensen met pijntjes, slechte doorbloeding, Raynaud, wintertenen, artritis, reuma of stijve spieren. De sokken zijn dik maar passen goed in de meeste schoenen, met een batterij die tot 9 uur verwarmt. Dankzij het infrarood verwarmingselement blijven alle tenen warm. Kies de juiste maat en gebruik de draadloze afstandsbediening. Het wassen op 40°C is mogelijk na het verwijderen van de powerbank.

    Voordelen:

    1. Lekkere warme voeten
    2. Ruime maatvoering
    3. Drie verschillende warmtestanden
    4. Bediening met draadloze afstandsbediening

    Øney universele jasverwarmer

    De Øney Universele Jasverwarmer biedt draagbare warmte waar je ook gaat. Met universele elektrische verwarmingstechnologie past deze jasverwarmer perfect in elke jas of vest. Aangesloten op een 10.000 mAh powerbank biedt het 3 tot 6 uur warmte. Veiligheid staat voorop met een thermische beschermingsmodule om oververhitting te voorkomen. De meegeleverde klittenbandstrips maken bevestiging eenvoudig, geschikt voor verschillende gelegenheden zoals skiën, kamperen, klussen, wandelen of ontspanning bij spierpijn. Gemaakt van 100% polyester, is de jasverwarmer wasbaar op 30ºC, maar vergeet niet de powerbank te verwijderen voor het wassen.

    Voordelen:

    1. Kan in elke jas of vest
    2. Universele maat
    3. Afwisselen tussen twee kledingstukken
    4. Wordt direct warm

    Glovii Verwarmde poncho

    De Verwarmde Fleece Poncho van Glovii biedt heerlijke warmte na een dag wintersport of een koude fietstocht. Gemaakt van 100% polyester fleece, voegt de neutrale lichtgrijze kleur stijl toe aan je loungewear. Met slimme details zoals een ruime universele maat, grote steekzak met batterijcompartiment en een capuchon, is het ontworpen voor ultiem comfort. De poncho heeft twee carbon warmte-elementen op de rug en borst, met drie warmtestanden bedienbaar via een USB-aansluiting op een 2 Ampere powerbank (niet meegeleverd). Geniet van langdurig comfort met indrukwekkende batterijduur: 15 uur op de laagste stand, 10 uur op de middelste stand, en 5 uur op de hoogste stand met een 10.000mAh powerbank. Let op: powerbank niet inbegrepen, wel los bij ons te bestellen.

    Voordelen:

    1. One-size
    2. Ook warm met een lege batterij
    3. Zachte stof
    4. Drie verschillende warmtestanden
    5. Draadloos te gebruiken

    4. Tips om nog warmer te blijven op kantoor

    Beweeg!

    Neem de trap in plaats van de lift, of loop een extra rondje door kantoor. Haal voor al je collega's eens een bakkie koffie. De ultieme manier om in beweging te blijven? Neem een Deskbike!

    Neem een warme lunch mee

    Beschikken ze bij jou op het werk over een magnetron? Mooi! Neem de kliekjes van gisterenavond mee en warm ze op voor de lunch. Wedden dat dit een warmteboost geeft?

    Draag geschikte kleding

    Klinkt voordehand liggend, maar draag geschikte kleding. Trek een lekker warme trui aan en werk eventueel met laagjes. Zo ben jij niet meer afhankelijk van de verwarming.

    Drink warme dranken

    Warme dranken zoals thee, koffie of warme bouillon kunnen je van binnenuit opwarmen. Een thermosfles kan handig zijn om warme dranken gedurende de dag binnen handbereik te hebben.

    Hydratatie

    Drink naast koffie of thee ook voldoende water, want hydratatie kan ook helpen bij het handhaven van een comfortabele lichaamstemperatuur.

    Wees de eerste om te reageren...
    Laat een reactie achter