Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

VLOERBESCHERMER BUREAUSTOEL

AL VANAF 45,95
Filters
Brasq Vloerbeschermer voor harde vloeren
0 reviews
57,95 Incl. btw
47,89 Excl. btw
Götessons Vloerbeschermer voor zachte vloeren zwart
0 reviews
139,00 Incl. btw
114,88 Excl. btw
Götessons Vloerbeschermer voor harde vloeren zwart
0 reviews
109,00 Incl. btw
90,08 Excl. btw

Waarom heb ik een vloerbeschermer onder mijn bureaustoel nodig?

Zit je op dit moment op een bureaustoel? Sta dan eens op en kijk goed naar de vloer onder jouw stoel. Vergelijk die eens met de rest van de vloer in de ruimte. De kans is groot dat die vierkante meter waar jij altijd zit er net wat geleefder uit ziet. Je bent misschien wat laat, maar door alsnog voor een vloerbeschermer te kiezen kun je de slijtage in ieder geval beperken.

Ziet je vloer er nog fantastisch uit? Houd hem dan zo met een mat onder je bureaustoel. Deze bescherming kost je relatief aan een nieuwe vloer zeer weinig en het stelt je in staat om de kamer nog eens een nieuwe indeling te geven, zonder te kunnen zien waar je ooit gezeten hebt.

Er zijn aardig wat redenen te bedenken om een vloerbeschermer voor je bureaustoel te kiezen. Wij hebben die hieronder overzichtelijk voor je uitgeschreven:

 VloerbeschermerGeen vloerbeschermer
Vloer slijt minder snel  
Bureaustoel rolt makkelijk(er)  
Bureaustoel staat stabiel(er)  
Vlekken en vuil zijn makkelijk te verwijderen  
Zand en gruis onder je stoel zijn onschuldig  
Geluidsdempende werking  
Verhoogt comfort  

Diversiteit van de vloerbeschermer bureaustoel

Esthetisch compact of praktisch ruim?

Compact

Onopvallende bescherming

Mat voor onder bureaustoel

Ben je op zoek naar bescherming voor je mooie vloer, maar wil je wel maximaal kunnen blijven genieten van die vloer? Kies dan een vloerbeschermer voor je bureaustoel met een compact formaat. Houd hierbij wel rekening met de maat van je onderstel en in hoeverre je naar achter moet schuiven om op te kunnen staan of te kunnen zitten. Het zou zonde zijn als je wieltjes of frame toch steeds in contact komen met jouw mooie vloer.

Harde of zachte vloer

Harde vloer

Krasgevoelige ondergrond

vloerbeschermer bureaustoel voor harde vloeren

Een harde vloer zoals hout, tegels of laminaat krast eenvoudig door de wielen of het frame van een stoel. Een vloerbeschermer onder je bureaustoel leggen zorgt niet alleen voor minder slijtage, het kan bij bepaalde type vloeren ook nog geluidsdempend werken. Je wil niet beperkt worden in je bewegingen omdat je het geluid wil minimaliseren. Bewegen is juist goed!