Betaalmogelijkheden

 BetaalmethodeBeeldmerkKenmerkBetaalkosten
  Snel
  Veilig
  Via je eigen bank

iDeal is de betaalmethode waarmee je online via je eigen bank kunt betalen. iDeal wordt door vrijwel alle banken ondersteund --> Rabobank, ABN AMRO, ING, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Het voordeel van deze betaling is dat het bedrag direct van je rekening wordt afgeschreven en je sneller jouw aankopen thuisbezorgd krijgt.

  Betalen in 3 termijnen
  0% rente
  Slottermijn pas na 60 dagen

Wil je je bestelling vanaf 100,- niet in 1 keer betalen? Kies dan In3. In3 weet dat je niet altijd je bestelling in 1 keer wil of kan betalen. Daarom hebben ze gespreid betalen in het leven geroepen, waarbij je in 3 gelijke termijnen betaalt. Je betaalt je eerste termijn bij het plaatsen van je bestelling, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn pas na 60 dagen. Je hebt voor de volledige betaling dus gewoon 60 dagen de tijd.

Bij gespreid betalen betaal je de termijnen aan In3. Dit doe je middels de digitale acceptgiro, die je kunt voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

  Aankoop verzekerd
  Aflevergarantie
  Veilig

Mastercard en Visa zijn wereldwijd de meest geaccepteerde en gebruikte creditcards. Je kunt er online veilig mee betalen. Zeker sinds de verbeterde beveiliging, 3D Secure, die door zowel Mastercard (Mastercard® Securcode™) als Visa (Verified by Visa) is ingevoerd.

  Aankoop beschermd
  Flexibel
  Snel en veilig

Met Paypal kun je heel makkelijk online geld overmaken. Als je een Paypal account hebt kun je razendsnel geld van je eigen Paypal account naar dat van ergowerken.nl overmaken. Paypal betalingen worden vrijwel direct geregistreerd, waarmee het even snel werkt als bijvoorbeeld iDeal. Paypal geeft jou als consument uitgebreide kopersbescherming, werkt erg gebruiksvriendelijk en wordt daarom wereldwijd gebruikt.

  Geen betaalgegevens invoeren
  Betaal met één simpel gebaar
  Snel en veilig

Met Apple Pay kun je aankopen doen in allerlei apps en hoef je je betalingsgegevens nooit meer in te voeren. Apple Pay werkt met Face ID of Touch ID om tweestapsverificatie in te stellen. Je hoeft je betalingen dus niet te controleren aan de hand van een code, een geheime vraag of een wachtwoord.

  Geen betaalgegevens invoeren
  Betaal met één simpel gebaar
  Snel en veilig

Met Google Pay kun je aankopen doen in allerlei apps en hoef je je betalingsgegevens nooit meer in te voeren. Google Pay werkt met een twee-factor-authenticatie voor een veilige betaling die nooit onbedoeld kan plaatsvinden.

  Internetbankieren
  Eigen bank
  Eenvoudig

Met vooruitbetaling maak je zelf het orderbedrag over vanaf je rekening naar de rekening van Ergowerken. Een snelle manier is online bankieren via je eigen bank.

  Achteraf betalen
  Digitale acceptgiro
  Betaal na 14 dagen

Met Afterpay kun je eenvoudig een bestelling plaatsen en die achteraf betalen. Wel zo fijn, want dankzij Afterpay kun je het door jou gekochte product eerst vasthouden en proberen alvorens je het hoeft te betalen. Je hebt nog meer zekerheid en controle over je bestelling. En het mooie is, je betaalt helemaal niks extra's voor deze dienst.

Afterpay voorwaarden Belgische klanten
Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.

AfterPay voert voor Ergowerken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ergowerken.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 1000,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  Via eigen bank
  Populair in BE
  Veilig

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische klanten heel gemakkelijk en veilig via hun eigen bank op internet betalen. Via Bancontact/Mister Cash kom je terecht in de vertrouwde en beveiligde betaalomgeving van je eigen bank.

  BE en DE klanten
  Internationaal
  Snel & veilig

Met Maestro kunnen er nu ook internationale betalingen worden gedaan met de bankpas. Veel bankpassen hebben al zo'n Maestro logo. Duitse en Belgische klanten kunnen met Maestro betalen.

  BE en DE klanten
  TÜV Gecertificeerd
  Snel & veilig

Sofort Banking is een internationaal betaalsysteem, vergelijkbaar met het Nederlandse iDeal. Het maakt internationale transacties een stuk eenvoudiger, want je kunt nu vanuit je eigen bank direct betalen. Dit werkt veel sneller dan bijvoorbeeld bankoverschrijving. Sofort Banking is beschikbaar voor Belgische en Duitse klanten.

  Populair in DE
  Via eigen bank
  Snel & veilig

Giropay is een Duits betaalplatform voor Duitse banken, vergelijkbaar met het Nederlandse iDeal. De ondersteunde banken zijn; Cronbank, MLP, Volksbanken Raiffeisenbanken, Postbank, Sparkassen, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank.

  Afhalen > betalen
  Gelijk zien
  Eenvoudig

Kom je liever je product bij ons uit het magazijn ophalen en wil je pinnen? Kies dan voor pinbetaling. Je hoeft pas te betalen op het moment dat je het product in ontvangst neemt.

 Op rekening bestellen voor bedrijven

We begrijpen dat wanneer je een bestelling voor je bedrijf plaatst, je deze het liefst niet zelf voorschiet. Daarom kunnen zakelijke klanten bij ons op rekening bestellen. Je ontvangt dan een factuur bij je bestelling. We hanteren een betaaltermijn van 30 dagen. Mocht jouw bedrijf er langer over doen, laat het ons dan even weten.

Voorwaarden
Na het plaatsen van een bestelling op rekening voeren wij een kleine controle uit, waarin we onder andere kijken of het verzendadres gelijk is aan het vestigingsadres zoals bekend bij de KVK. Ook doen wij een online verificatie, waarbij we kijken naar de aanwezigheid van een website (en bijbehorend e-mailadres waarmee is besteld), bedrijfspand en bewijs van recente activiteit. Bij te weinig mogelijkheden om te verifiëren kunnen we vragen om (ten minste 1 keer) de betaling vooraf te voldoen.

Veelgestelde vragen

Zodra je betaald hebt wordt je betaling direct verwerkt. Alleen 'bankoverschrijving' kan wat langer duren, zo'n 1-2 werkdagen.
Ja, je ontvangt altijd een factuur per e-mail. Mocht je hem niet terug kunnen vinden, controleer dan voor de zekerheid je spam-folder. Bij de betaalmethode 'bestellen op rekening' wordt de factuur meegestuurd met het product.
Neem even contact met ons op via de telefoon (+31) 076 2600 207, e-mail of chat. We kunnen je dan direct helpen.
Je ontvangt bij al onze betaalmethodes je bestelling even snel in huis. Alleen bij 'bankoverschrijving' duurt het doorgaans zo'n 1-2 werkdagen langer.
Nee. Alle betaalmethodes zijn gratis! Dus kies de methode die jij het fijnste vindt.
Via Pay.nl regelen wij bijna al onze betaalmethodes zoals iDeal, Paypal en Mastercard. Ze maken betalen makkelijker, sneller en veiliger.
Via Billink kun je als Nederlandse consument achteraf betalen. Je plaatst je bestelling en ontvangt van Billink een factuur. Deze kun je voldoen middels een iDeal link of bankoverschrijving. Je hebt 14 dagen na ontvangst van de factuur om hem te voldoen.
De belangrijkste voor jou om te weten is dat je bestelling hoger dan 100,- en lager dan 3000,- moet zijn. Daarnaast moeten factuur- en afleveradres een Nederlands adres zijn en mag het geen postbus zijn. Verder voert In3 nog een kredietcheck uit.
Ja, met Billink en Afterpay. Ben je een Nederlandse consument? Dan gebruik je Billink. Ben je een Belgische consument? Dan gebruik je Afterpay. Billink en Afterpay sturen je een factuur per e-mail, welke je binnen 14 dagen kunt voldoen. Je kunt vervolgens via iDeal of bankoverschrijving betalen.
Je ontvangt van Afterpay een e-mail met daarin een digitale acceptgiro. Je kunt deze betalen via iDeal of bankoverschrijving naar het rekeningnummer van Afterpay. De betaling is dus niet naar ons.
Bankoverschrijvingen duren gemiddeld zo'n 1-2 werkdagen. Tel deze dagen op bij de levertijden op onze productpagina en je weet hoe lang het duurt tot wanneer je het product ontvangt.
Met Billink (NL) en Afterpay (BE) kun je als particulier achteraf betalen. Je betaalt het aankoopbedrag in dit geval ook aan Billink of Afterpay. 'Bestellen op rekening' is enkel voor bedrijven. Bij deze methode dient het bedrag wel naar ons te worden overgemaakt. Bestellen op rekening is voor zowel Nederlandse, Belgische en Duitse klanten.
Jazeker. Als je inlogt ga je naar mijn account > mijn bestellingen > bekijken > nu betalen. Je komt nu weer terecht in het scherm met al onze betaalmethodes.
Als je even contact opneemt met ons zorgen wij dat je zo snel mogelijk een betaallinkje krijgt waarmee je de bestelling kunt bevestigen. Zo hoef je niet opnieuw de bestelling te plaatsen.
Het zou kunnen dat je 'ophalen' hebt geselecteerd. De verzendmethode ophalen combineren met Afterpay gaat helaas niet. Je kunt je bestelling laten afleveren op je eigen adres en Afterpay gebruiken, of de methode ophalen laten staan en op een andere manier betalen, zoals met iDeal.