VOOR BEDRIJVEN - Bestellen op rekening, prijzen en advies op maat en professionele installatie

Ergowerken voor bedrijven

Voor bedrijven heeft ergowerken.nl een aantal aantrekkelijk voorwaarden in het leven geroepen. Deze voorwaarden zijn hieronder te vinden.

Op rekening bestellen


Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te bestellen. Onder de €500 kunnen bestellingen volledig op rekening. Bij bedragen boven de €500 moet er een deel vooraf betaald worden. Neem voorafgaand aan een bestelling hierover contact met ons op.

Na bestelling voeren wij een kleine controle uit, waarin we onder andere kijken of het verzendadres gelijk is aan het vestigingsadres zoals bekend bij de KVK. Ook doen wij een online verificatie, waarbij we kijken naar de aanwezigheid van een website (en bijbehorend e-mailadres waarmee is besteld), bedrijfspand en bewijs van recente activiteit. Bij te weinig mogelijkheden om te verifiëren kunnen we vragen om (ten minste 1 keer) de betaling vooraf te voldoen.Prijs opvragen bij grote aantallen


Prijs opvragen

Bij interesse in grote aantallen is het altijd mogelijk om een speciale prijs op te vragen. We stellen dezelfde dag nog een offerte op.
Advies en ondersteuning


advies en ondersteuning

Ergowerken kan advies en ondersteuning bieden bij het inrichten van een werkplek. Leg je vraag aan ons voor en daag ons uit. We denken graag mee.
Installatie


Installatie

Het is mogelijk om ergowerken in te schakelen voor het installeren van gekochte producten. Vanaf €25 per uur zijn de monteurs van ergowerken inzetbaar