VOOR BEDRIJVEN - Bestellen op rekening, prijzen en advies op maat en professionele installatie

Ergowerken voor bedrijven

Voor bedrijven heeft ergowerken.nl een aantal aantrekkelijk voorwaarden in het leven geroepen. Deze voorwaarden zijn hieronder te vinden.

Op rekening bestellen

 

Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te bestellen. Heb je vragen over deze betaalmethode neem dan contact op via klantenservice@ergowerken.nl of via onze chat. 

Na bestelling voeren wij een kleine controle uit, waarin we onder andere kijken of het verzendadres gelijk is aan het vestigingsadres zoals bekend bij de KVK. Ook doen wij een online verificatie, waarbij we kijken naar de aanwezigheid van een website (en bijbehorend e-mailadres waarmee is besteld), bedrijfspand en bewijs van recente activiteit. Bij te weinig mogelijkheden om te verifiëren kunnen we vragen om (ten minste 1 keer) de betaling vooraf te voldoen.Prijs opvragen bij grote aantallen

 
Prijs opvragen

Bij interesse in grote aantallen is het altijd mogelijk om een speciale prijs op te vragen. We stellen dezelfde dag nog een offerte op.

 


Advies en ondersteuning

 
advies en ondersteuning

Ergowerken kan advies en ondersteuning bieden bij het inrichten van een werkplek. Leg je vraag aan ons voor en daag ons uit. We denken graag mee.

 


Installatie

 
Installatie

Het is mogelijk om ergowerken in te schakelen voor het installeren van gekochte producten. Vanaf €25 per uur zijn de monteurs van ergowerken inzetbaar