Herkenbaar?

Wie kent het niet, het is nog geen 10 uur en je bent alweer voor de 3e keer gestruikeld over die kabels die al maanden over de grond lopen. Eenmaal aan je bureau zit je weer met je voet verstrikt in die kabels die achterlangs je bureau een kabelgordijn aan het vormen zijn.

De schoonmaakster die de helft van je werkplek overslaat omdat de kabels half over en onder je bureau het haast onmogelijk maken om met de stofdoek ertussen te komen.

We hebben allemaal wel eens op zo’n werkplek gewerkt, maar willen we er ook werken? Het team van Ergowerken (ook wel het E-Team genoemd) in ieder geval niet, wij zorgen ervoor dat je in no-time weer achter een opgeruimd bureau zit (het kabelmanagement dan, die oude koffiemokken en halve boterham van vorige week nemen we niet mee).

Naast dat je werkplek veiliger en minder storingsgevoelig is zal je ook merken dat een bureau waar kabelmanagement is toegepast ook gewoon prettiger werkt. Het toepassen van kabelmanagement is een enorme stap richting een opgeruimde en presentabele werkruimte.

voor en na kabelmanagement impressie
 

Kabelmanagement is de kunst van het ordenen en het uit het zicht wegwerken van kabels. De professionals van het E-team letten op de details die er uiteindelijk voor zorgen dat jij en je collega’s zo prettig mogelijk kunnen werken.

Cablemanagement is niet enkel het wegstoppen van kabels in een kabelgoot maar gaat verder. Het is het nadenken over die printer, is die gemakkelijk bereikbaar voor iedereen op de afdeling? Als je daar een bureau-eiland wilt maken, hoe doe je dat dan met de netwerkkabels die nu dwars door de ruimte heen moeten, zijn er überhaupt genoeg netwerkpunten en 230V aansluitingen aanwezig voor al je apparaten?

Nog een paar voor de hand liggende problemen die vaak worden vergeten zijn, zijn alle kabels wel lang genoeg, zijn alle connectors vastgedraaid en zijn de kabels überhaubt nog in goede staat? Dergelijke details worden vaak vergeten bij het aanleggen van werkplekken waardoor later met lapmiddelen de problemen opgelost moeten worden. Ergowerken denkt verder en geeft hier advies in zodat jij je geen zorgen hoeft te maken aan het einde van de dag.

"If you have a cablemanagement problem, if no one else can help, and if you can find them....maybe you can hire The E-Team"

Een opgeruimde werkplek:

 •  Motiveert
  en maakt efficiënter werken mogelijk
 •  Stimuleert
  medewerkers om de werkplekken opgeruimd te houden
 •  Vermindert
  de kans op storingen
 •  Is veilig en vereenvoudigt
  het schoonmaken van de werkplekken
 •  Verkleint
  het risico op brand
 •  Straalt professionaliteit uit
  naar zowel klanten als medewerkers
 

Uiteraard is dat per werkplek verschillend, het ligt eraan met wat voor apparatuur jij werkt en hoe de algemene situatie is. Wel kan ik je enkele voorbeelden geven zodat jij een idee hebt. Zie de voorbeelden hieronder. Voor een meer gerichte prijsopgave kan je contact met ons opnemen per telefoon op 076-2600207 of stuur een aanvraag via de mail met behulp van onderstaande button.

ik wil een offerte

Kabelmanagement met Clips & klittenband. Gebruik gemaakt van:

 1. Clips
 2. Klittenband op rol (5 m)
 3. Brennenstuhl Premium 4-weg stekkerdoos
 4. Brennenstuhl Desk 4-weg stekkerdoos

Bekijk hier de montagevideo.

 
 

Kabelmanagement met Trad & klittenband. Gebruik gemaakt van:

 1. Trad kabelgoot
 2. Klittenband op rol (5 m)
 3. Brennenstuhl Premium 4-weg stekkerdoos
 4. Brennenstuhl Desk 4-weg stekkerdoos

Bekijk hier de montagevideo.

Kabelmanagement met gesloten kabelgoot, kabelgeleider en een monitor arm voor 1 beeldscherm. Er is gebruik gemaakt van

 1. Liftpipe kabelgoot
 2. Cable Snake (4 m)
 3. Brennenstuhl Premium 4-weg stekkerdoos
 4. Axessline Desk USB stekkerdoos voor op bureau
 5. Monitor arm enkel
 
Je kunt het E-Team inzetten in heel Nederland en België, wij komen graag bij je langs voor een inventarisatie of advies in o.a.:
 
Kabelmanager Jesse

Heb je vragen met betrekking tot kabelmanagement bij jou op kantoor? Neem contact op met Jesse. Deze ervaren kabelmanager helpt je graag de beste oplossing te vinden voor je werkplek.

Of het nu om één bureau gaat of om kabelmanagement bij grote kantoorruimtes, hij heeft altijd wel een oplossing bij de hand. Daarbij let hij op wensen zoals het niveau van de afwerking, budget en veiligheidseisen.

ik wil contact met Jesse