Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

TEKENTABLET

AL VANAF 84,95
Filters
Wacom Intuos S tekentablet
0 reviews
84,95 Incl. btw
70,21 Excl. btw
Wacom Intuos Pro Medium Pen & Touch tekentablet
0 reviews
359,00 Incl. btw
296,69 Excl. btw
Wacom Intuos M Bluetooth tekentablet zwart
0 reviews
199,00 Incl. btw
164,46 Excl. btw
Wacom Intuos S Bluetooth tekentablet zwart
0 reviews
99,00 Incl. btw
81,82 Excl. btw
Wacom Cintiq Pro 16 tekentablet
0 reviews
1.599,00 Incl. btw
1.321,49 Excl. btw
Wacom Intuos Pro Small tekentablet
0 reviews
229,00 Incl. btw
189,26 Excl. btw
Wacom Intuos M Bluetooth tekentablet pistache groen
0 reviews
199,00 Incl. btw
164,46 Excl. btw
Wacom Intuos Pro Large Pen & Touch tekentablet
0 reviews
499,00 Incl. btw
412,40 Excl. btw
Wacom Intuos S Bluetooth tekentablet pistache groen
0 reviews
99,00 Incl. btw
81,82 Excl. btw

Reviews van onze klanten over hun tekentablet

Een tekentablet kan veel RSI klachten verhelpen of voorkomen. Dat was ook het geval bij Marthe. Zij kocht de Wacom Intuos S Bluetooth tekentablet en zegt: “Deze tablet helpt mij tegen RSI doordat ik een veel natuurlijker houding aanneem tijdens het (thuis)werken. De pen zorgt ervoor dat mijn hand niet blijft hangen op mijn muis met mijn pols en hand in een onnatuurlijke houding. Het was even uitproberen maar inmiddels zijn alle instellingen naar mijn wens.” Anne en W.w. R kochten dezelfde tablet en ook zij zijn er erg over te spreken: “Een mooie compacte tekentablet. Zeker ook voor beginners.”

Antje heeft de Wacom Intuos aangeschaft en geeft aan dat het erg prettig is om op te schetsen en te tekenen: “Heel accuraat, zou ik iedereen aanbevelen”. Ook Marloes gebruikt dezelfde tablet met hetzelfde doel: “Via Adobe Illustrator kan ik mooie tekeningen maken”.

Een tekentablet voor ieder soort werk

Een tekentablet is een geweldig hulpmiddel voor onder andere grafisch vormgevers. Met een hoge kwaliteit tablet zoals bijvoorbeeld die van Wacom kun je geweldige creaties op je beeldscherm toveren. De tekentablet wordt steeds belangrijker door bijvoorbeeld de opkomst van social media en webshops. Die ene mooie banner moet gemaakt worden voor de meest recente kortingsactie. En die linker wenkbrauw mag wel wat dikker voordat de nieuwste post op Instagram wordt geplaatst.

Naast beroepen die de tekentablet echt gebruiken voor hun creatieve kunsten, zie je hem steeds vaker terug bij gebruikers die hem alleen voor het muizen hebben. Hij is namelijk makkelijk en snel te bedienen. Het oppervlak van de tablet neemt de verhoudingen van je beeldscherm over. Je bent dus zonder moeite overal op je scherm. Je kunt de pen ontspannen vasthouden en vanuit je hand, pols en arm manoeuvreren.

Het grote lichamelijke voordeel van een pen tablet is de mogelijkheid om hem links- en rechtshandig te bedienen. Plaats hem recht voor je lichaam en je hebt een comfortabele centrale houding die de schouders ontziet. Let er wel op dat je nog steeds goed bij je toetsenbord kunt. Bij veelvuldig muizen kun je het toetsenbord tijdelijk aan de kant schuiven. Idem dito bij het intensief typen.

Mocht je het je afvragen: een tekentablet is geen vervanging voor een gewone ergonomische muis. Voor de echte designers en andere creatievelingen onder ons is een tekentablet waarschijnlijk een onmisbaar product vanwege de teken- en schets mogelijkheden, maar de tablet is niet geschikt om mee door het internet te browsen.