Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

TRACKBALL MUIS

AL VANAF 39,95
Filters
Vind snel jouw ideale muis
Start keuzehulp
Kensington Expert Mouse draadloze trackball muis
0 reviews
129,00 Incl. btw
106,61 Excl. btw
Kensington SlimBlade™ Pro draadloze trackball muis
0 reviews
129,00 Incl. btw
106,61 Excl. btw
Kensington Orbit Optical trackball muis
0 reviews
49,95 Incl. btw
41,28 Excl. btw
Kensington Orbit bedrade trackball muis zwart
0 reviews
79,00 Incl. btw
65,29 Excl. btw
Kensington Expert Mouse bedrade trackball muis
0 reviews
129,00 119,00 Incl. btw
98,35 Excl. btw

Waar is een trackball muis goed voor?

Een trackball muis is een heel mooi alternatief voor een ‘gewone’ muis die je over het bureau moet slepen. Omdat je de cursor van je computer bedient met de bal op de muis hoef je hem niet fysiek te bewegen. Je kunt dus eigenlijk met minder inspanning hetzelfde resultaat behalen.

Het scheelt dus een hoop gesleep en inspanning van je arm en schouder. Met name de schouder kan bij een trackball veel meer ontspanning vinden. Bewegingen worden vooral vanuit de hand en pols gemaakt. Ook het feit dat een trackball links- en rechtshandig kan worden bediend maakt hem een ideale partner. Je kunt zo mooi de belasting verdelen. Heb je last van je schouders? Dan is een trackball muis absoluut het overwegen waard. Bij klachten in je hand en pols zijn er betere alternatieven.

Er zijn meer merken op de markt, maar bij ons zie je enkel de Kensington trackball terugkomen. Andere merken willen nog wel eens een trackball ontwerpen met de bal bij de duim. Echter is de duim is helemaal niet gemaakt voor zoveel precieze handelingen, en krijg je binnen de kortste keren klachten. Vandaar dat wij die afraden. Kensington heeft al veel ervaring op dit gebied en maakt kwalitatief goede producten. De muizen werken allemaal met de eigen driver van Kensington, TrackballWorks. Hiermee kun je de functies van de knoppen en andere instellingen wijzigen.

Naast het gezonde aspect is een trackball ook absoluut een aanrader bij precisiewerk. Je kunt namelijk met je vingers heel nauwkeurig de muis bedienen. Bij bijvoorbeeld CAD werkzaamheden of Photoshop is dat absoluut welkom en kan het de productiviteit verhogen.

Bedraad of draadloos?

Om de juiste trackball muis te kiezen zul je voor jezelf een aantal vragen moeten beantwoorden. Je kunt bijvoorbeeld overwegen om een draadloze trackball muis aan te schaffen. Op die manier heb je meer bewegingsvrijheid, kun je makkelijker wisselen tussen links en rechts, en neem je hem makkelijker mee wanneer je regelmatig van werkplek wisselt.

Aan de andere kant zul je een draadloze muis wel zo nu en dan moeten opladen of de batterijen moeten vervangen. Wil je een draadloze muis met Bluetooth? controleer dan eerst of het apparaat waarmee je werkt ook over Bluetooth beschikt.

Programmeerbare knoppen

Alle trackball muizen in ons assortiment bevatten aanpasbare knoppen. Dat wil zeggen dat je, met behulp van een app of driver (stuurprogramma), knoppen bepaalde functies kunt geven. Wanneer je bijvoorbeeld vaak moet knippen/kopiëren en plakken kun je instellen om dit met één muisklik te doen.

Het voordeel hiervan is dat minder handelingen hoeft te doen voor hetzelfde doel. Dit is niet alleen sneller, maar ook ergonomisch gezien een groot pluspunt. Ook kan de gevoeligheid van de muis worden aangepast. Zo werk je bij verschillende werkzaamheden altijd met de juiste nauwkeurigheid.

Reviews van onze klanten over hun trackball muis

Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van een trackball muis kunnen enkele positieve reviews van onze klanten je misschien overhalen.

Zo zegt Erik erg blij te zijn met de Kensington Expert Mouse draadloze trackball muis, en met name de draairing valt in de smaak: “Werkt geweldig! Dus nu heb ik eindelijk ook links een volwaardige trackball oplossing inclusief scroll optie!’’.

Ook de Kensington Orbit bedrade trackball muis valt in de smaak bij onze klanten. Monique zegt: “Mooie brede muis waar mijn hand rustig op kan liggen, trackball reageert goed en is goed zelf in te stellen. Heel blij word ik van de scrollring. Precies de reden dat ik juist deze wilde testen. Een blijvertje!”