Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

BUREAUFIETS

AL VANAF 295,-
Filters
Blue Lion Lifestyle Kenji stoelfiets en mini hometrainer
0 reviews
249,00 Incl. btw
205,79 Excl. btw
Deskbike Wit/Zwart
0 reviews
329,00 Incl. btw
271,90 Excl. btw
Deskbike Zwart
0 reviews
329,00 Incl. btw
271,90 Excl. btw
Deskbike Groen/Zwart
0 reviews
329,00 Incl. btw
271,90 Excl. btw
Ergopro Deskbike+ Wit/Zwart
0 reviews
479,00 Incl. btw
395,87 Excl. btw
Deskbike Blauw/Zwart
0 reviews
329,00 Incl. btw
271,90 Excl. btw
Deskbike Rood/Zwart
0 reviews
329,00 Incl. btw
271,90 Excl. btw
Deskbike Wit
0 reviews
329,00 Incl. btw
271,90 Excl. btw

Reviews van onze klanten over hun bureaufiets

Janneke is blij dat ze dat ze op en neer kan naar haar werk zonder het bureau te verlaten. Ze zegt: “Fijn om de beweging te hebben ondanks thuis werken. Krijg wel veel vragen waarom ik iets wiebel tijdens het vergaderen. Met een kleine uitleg is ook dat "probleem" snel opgelost.” Helaas is ze minder te spreken over de app van de deskbike: “Die heb ik na een paar keer gebruiken aan de kant gezet en de cadansmeter verbonden aan de smartwatch.”
Ook Hans is erg te spreken over de bureau fiets, die hij nu ongeveer 4 maanden in gebruik heeft: “Ben er heel tevreden over. Afwisseling tussen zitten en fietsen is prettig en helpt om een fitte rug te houden. App werkt prima.”

Waarom heb ik een deskbike nodig?

Nederlanders brengen gemiddeld 8,7 uur per dag zittend door. Zeker wanneer je een kantoorbaan hebt kan dit een stuk hoger zijn. De volgende uitspraak ken je vast wel: “Zitten is het nieuwe roken”. Wie onvoldoende beweegt wordt eerder ziek. En dus is het belangrijk om vaker met onze luie billen uit die lekkere bureaustoel te komen.

Een zit-sta bureau is wat dat betreft al een uitstekende oplossing. Naast dat dit een gezonde manier van werken is, ben je vaak ook nog eens productiever. Voor degenen die een stapje verder willen gaan is de deskbike ontwikkeld.

Het is overigens niet de bedoeling dat je uren achter je bureau gaat zitten fietsen. De deskbike is meer bedoeld om een dynamische werkomgeving te creëren waarbij je kunt afwisselen tussen zitten, staan en fietsen. Het aanschaffen van een fietsbroek met een dikke zeem is dus overbodig ;-).

Afstanden en snelheden kun je trouwens gemakkelijk bijhouden in een app, welke je kunt verbinden met de bluetooth sensor van de deskbike. Deze is los te koop.

Hoe kies ik de juiste deskbike?

Bij het kiezen van een deskbike is het belangrijk eerst na te gaan of deze geschikt is voor jouw werkplek. Zo is een zit-sta bureau namelijk een vereiste, omdat je er anders geen gebruik van kunt maken. Een voorbeeld: Chiara is 176cm lang en maakt gebruik van een deskbike maat M. Wanneer ze gaat fietsen wordt het bureau omhoog gezet zodat het er 108 cm ruimte is tussen de vloer en de onderkant van het bureau.

Hou er daarnaast ook rekening mee dat je de deskbike moet kunnen opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Ingeklapt neemt de deskbike (maat M) ongeveer 50 x 40 x 110 cm in beslag. Tenslotte is ook de lichaamslengte van de gebruiker belangrijk bij het kiezen van de juiste maat. Zie daarvoor de tabel hieronder.

MaatLichaamslengte
S140 - 165 cm
M165 - 185 cm
L185 - 215 cm