Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

VLOERGOOT

AL VANAF 32,95
Filters
Evoline Bridge aluminium vloergoot met schroefmontage
0 reviews
49,95 Incl. btw
41,28 Excl. btw
Evoline Bridge aluminium vloergoot met plakstripmontage
0 reviews
52,95 Incl. btw
43,76 Excl. btw
Ergopro Access aluminium vloergoot
0 reviews
69,00 Incl. btw
57,02 Excl. btw
Evoline Bridge zwarte vloergoot met plakmontage
0 reviews
52,95 Incl. btw
43,76 Excl. btw
Evoline Bridge zwarte vloergoot met schroefmontage
0 reviews
49,95 Incl. btw
41,28 Excl. btw
Dataflex Addit rubberen vloergoot 150 cm zwart
0 reviews
34,95 Incl. btw
28,88 Excl. btw
Ergopro Flex-150 rubberen vloergoot incl. eindkappen
0 reviews
125,00 Incl. btw
103,31 Excl. btw
Ergopro Flex-90 rubberen vloergoot incl. eindkappen
0 reviews
89,95 Incl. btw
74,34 Excl. btw
Ergopro kabelgoot - 2000x75x17mm
0 reviews
89,95 Incl. btw
74,34 Excl. btw
Dataflex Addit rubberen vloergoot 150 cm grijs
0 reviews
34,95 Incl. btw
28,88 Excl. btw
Dataflex Addit rubberen vloergoot 300 cm zwart
0 reviews
49,95 Incl. btw
41,28 Excl. btw
Ergopro Acces vloergoot koppelstuk
0 reviews
11,95 Incl. btw
9,88 Excl. btw
Dataflex Addit rubberen vloergoot 300 cm grijs
0 reviews
49,95 Incl. btw
41,28 Excl. btw

Reviews van onze klanten over hun vloergoot

“De vloergoot is heel stevig en binnen een paar minuten goed te plaatsen. Door de antislip aan de onderzijde blijft de vloergoot goed op zijn plaats liggen. Voldoende ruimte om meerdere kabels netjes in weg te werken. - Sander over zijn Ergopro Acces aluminium vloergoot. ” - Sander over zijn Ergopro Access aluminium kabelgoot
“Deze rubberen vloergoot is stevig, flexibel en past qua kleur perfect op onze vloer. Ik ben tevreden en ga er nog één bestellen voor een vergaderkamer. Er is ruimte voor een aantal kabels, ik heb nu een stroomsnoer, en twee netwerkkabels veilig kunnen wegwerken, wanneer dat er meer worden past het niet in deze” - Thomas over zijn Ergopro Flex 90

Kies de juiste vloergoot

Er zijn een aantal verschillen tussen onze vloergoten, dus stel jezelf de volgende vragen om tot een goede keuze te komen:

 • 1. Wil ik een aluminium vloergoot of een rubberen? 

  Een aluminium vloergoot ziet er doorgaans wat strakker uit en voelt ook steviger in gebruik. Onderschat de kracht van een rubberen vloergoot alleen niet. Rubber is heel stevig, je loopt er wat makkelijker overheen en je kunt deze goten met een schaar op maat knippen. Dat kan soms goed uitkomen als je goot net te lang is voor de afstand die hij moet overbruggen.

 • 2. Hoeveel kabels moeten er weggewerkt worden? 

  Je wil het liefste zo min mogelijk vloergoot over je vloer hebben liggen. Kijk dus even goed hoeveel kabels je wil gaan wegwerken. Zo is onze Ergopro Flex goot bijvoorbeeld in de variant 9 cm breed (3 kabels) en 15 cm breed (9 kabels).

 • 3. Ga ik met regelmaat kabels verwijderen of toevoegen? 

  Vrijwel alle vloergoten hebben een toegang voor kabels in de onderkant. Er is maar een beperkt aantal goten waarbij je via de bovenkant bij je kabels kan. De Access en de Ergopro 2 meter kun je via de bovenkant bereiken. Bij de andere goten zul je ze moeten optillen of omdraaien om kabels toe te voegen of verwijderen

 • 4. Krijgt de vloergoot een permanente plek of moet hij verplaatst kunnen worden? 

  We hebben een aantal vloergoten die je permanent kunt neerleggen. De Evoline Bridge kan ofwel met plakstrip of schroefmontage stevig op 1 plek gehouden worden. De meeste andere goten hebben een anti-slip onderkant, maar zijn daardoor wel eenvoudig te verplaatsen.

Diversiteit van de kabelgoot vloer

Een kabelgoot vloer is er in verschillende uitvoeringen. Je moet dan niet alleen denken aan de kleur of het materiaal van de goot. Ook de toegankelijkheid speelt mee. Wil je bijvoorbeeld een vloergoot waar je makkelijk bij kunt? Dan pak je een goot met een opening aan de bovenzijde. Ga je met hoge uitzondering een kabeltje toevoegen of verwijderen? Pak dan een goot met de opening aan de onderzijde.

Ook kan de montage van de vloergoot een rol spelen. Wil je lekker flexibel blijven en hem kunnen verleggen, dan pak je een goot die je enkel weg hoeft te leggen. Ga je een rits kabels op een plek wegwerken waar veel gelopen wordt? Dan kan het erg handig zijn om de goot te plakken of zelfs vast te schroeven.

Plakken, neerleggen of schroeven

Plakken

Vast, maar niet té

Kabelgoot vloer met plakstrip

Je nieuwe vloergoot moet stevig op zijn plek blijven liggen, maar je zou het heel graag wel willen kunnen verplaatsen. In dat geval is plakmontage de ideale oplossing. Dankzij dubbelzijdige tape is de goot goed aan te brengen en blijft hij goed liggen, maar in de meeste gevallen ook relatief makkelijk te verwijderen. Ga je hem opnieuw plaatsen? Pak dan wat nieuwe tape. Je kunt in elke bouwmarkt geschikte dubbelzijdige tape vinden.

Schroeven

Vaster kan niet

Vastschroeven van kabelgoot vloer

Je hebt van die plekken waar alles net niet lekker samen komt. Kabels die dwars door een ruimte liggen waar enorm veel verkeer is gedurende de dag. Op dat soort plekken wil je schroeven. Want met een paar schroeven door je vloergoot kunnen er zoveel man overheen banjeren als mogelijk is, hij blijft netjes liggen. Kijk altijd wel eerst goed waar de goot moet komen te liggen, want een gat in de vloer is een gat in de vloer.

Toegang tot kabels via boven- of onderzijde

Bovenzijde

Toegankelijk, esthetisch iets minder

Vloergoot met klep

Ga je een vloergoot toepassen in een ruimte die vaak wijzigt? En moet je daarvoor met regelmaat bij je kabeltjes kunnen? Dan is een vloergoot met toegang tot de kabels aan de bovenzijde een uitkomst. De goot kan op zijn plek blijven liggen, je hoeft alleen maar de bovenkant te openen om toegang tot de kabels te krijgen. Handig!

Rubber en metaal

Rubber

Flexibel en knipbaar

Rubberen vloergoot

Het absolute voordeel van een rubberen vloergoot is de mogelijkheid om hem op maat te knippen. Waar metalen vloergoten vaak in standaard maten komen, kun je met een rubberen zo gek gaan als je wil. 40,983 cm nodig? Dan knip je hem op exact die lengte. Verder loop je over een rubberen vloergoot net wat prettiger dan over zijn metalen kompaan.