Bestrijd je klacht Ga je pijn effectief te lijf

Zoek in het overzicht de locatie van jouw klacht. Via de blauwe knop kun je allerlei handige tips vinden om je klachten tegen te gaan. Verder kun je via de groene knop producten vinden die aan het verhelpen of voorkomen van de klacht kunnen bijdragen.

Heb je vaak last van een pijnlijke rug tijdens het werk? Lees dan zeker de 10 tips en bekijk de producten die je kunnen helpen om van je klachten af te komen.
Een pijnlijke schouder kan veel oorzaken hebben. Heb jij een pijnlijke schouder? Lees dan zeker onze 10 tips en bekijk producten die je er tegen kunnen helpen.
Met mobiele apparaten zoals telefoons, tablets en laptops ligt een pijnlijke nek op de loer. Wees slim, lees onze handige tips en bekijk onze producten.
Heb je last van je benen tijdens het werk? Dan zijn onze tips ideaal voor jou. Bekijk deze tips en vind ook producten die je kunnen helpen tegen pijnlijke benen.
Een pijnlijke pols, we hebben er allemaal wel eens last van. Het is dus best slim om nu onze 10 tips en producten tegen een pijnlijke pols te bekijken.
Pijn in de elleboog, de beruchte tennisarm, komt niet altijd door een fanatiek potje sporten. Lees hier wat je eraan kunt doen en welke producten erbij helpen.
Last van je hand tijdens het typen of gebruik van de muis? Lees hier wat je kunt doen om de klachten te verlichten en welke producten hierbij helpen.
Regelmatig last van hoofdpijn op kantoor? Lees hier wat je eraan kunt doen en welke producten hierbij ondersteunen.