OVER ONS preventie, klachtenbestrijding, productiviteit en comfort

Ergowerken ergonomie voor de werkplek

Wij gaan voor een gezonde werkplek voor iedereen
En maken dat persoonlijk, bereikbaar, betaalbaar

Het gezond inrichten van je werkplek moet niet moeilijk zijn, toch? Dat vinden wij dus ook. We hebben er onze taak van gemaakt. We stellen onszelf regelmatig de volgende vragen:
 • Ga je fijner werken met onze informatie en hulpmiddelen?
 • Doet onze informatie en hulpmiddelen wat we beloven?
 • Zijn we snel bereikbaar en geven we goed advies? (hé, die live chat is handig!)
 • Wat als een hulpmiddel toch niet werkt zoals gehoopt?
Ergonomie
Afgeleid van het Griekse ‘ergon’ en ‘nomos’, wat er voor moet zorgen dat veiligheid en gezondheid van werknemers verzekerd wordt.

De voordelen van Ergowerken

 • Producten waar jij fijner door gaat werken
 • Veel producten uit voorraad leverbaar
 • Gratis verzending
 • Pakjegemak en afhalen bij ergowerken (heuj, gezellig) ook mogelijk
 • 10 verschillende betaalmethodes
 • Achteraf betalen met Afterpay voor particulieren
 • Bestellen op rekening voor bedrijven
 • Razendsnel geleverd met betrouwbare vervoerders
 • 30 dagen zichttermijn
 • Gratis retourservice
 • Minimaal 2 jaar garantie op al onze producten (ook bij zakelijke aankopen)
 • Vandaag al in huis, voor slechts 5,95 (mits voor 12:30 besteld)
 • Contact via telefoon, chat, whatsapp, e-mail en social media

Hier zijn we echt trots op

 • Direct persoonlijk advies op onze chat en aan de telefoon
 • Altijd dezelfde contactpersoon die jouw situatie kent
 • Beloftes zijn beloftes. Als we die niet na kunnen komen, dan mag je meer verwachten dan een simpel excuusje
 • Particuliere klant? zakelijke klant? Nee, gewoon ‘onze klant’. Aan iedereen bieden we dezelfde hoge service en fantastische voorwaarden
 • Garantiegevallen halen we terug op onze kosten. Een defect binnen de garantie is ons probleem, niet dat van jou
 • Retouren betalen we binnen 24 uur na goedkeuring terug
 • Onze bovengemiddelde beoordeling van echte klanten op Kiyoh
 • We reageren eigenlijk altijd dezelfde dag, maar zeker binnen 24 uur (en uitgebreider dan slechts een reactie dat je e-mail gelezen is natuurlijk)

Stap voor stap naar een fijnere werkplek
Op onze geheel eigen wijze

Begin 2013 startten wij ergowerken. Heel wat dagen later mogen we dagelijks werkplekken in heel Nederland een ergonomische boost geven. Hoe we dat doen?

Effectieve producten voor jouw werkplek

Die mag je bij ons wel verwachten. We zeggen het, schrijven het, ademen het. We monitoren ons assortiment continue. Wat niet werkt, verkopen we niet. Wat wel werkt, tjah, vul hem zelf maar aan.
Effectieve producten

Informatie tegen fysieke klachten

Informatie tegen de meest gehoorde fysieke ongemakken vind je bij ons. Je kunt tips vinden tegen pijn in je pols, maar ook benen of rug. We geven je ook gelijk een overzicht van producten tegen die specifieke klachten.
tips tegen fysieke klachten

Tips voor je productiviteit

Ook zonder onze producten kun je productiever worden. Door slim te eten, een plantje op het bureau te zetten of je muis nog beter te gebruiken.
tips voor meer productiviteit

Persoonlijk contact, daar houden we van

Contact met dezelfde persoon, korte lijntjes, het verhaal maar 1 keer hoeven vertellen, direct actie en het liefste een gezicht bij een naam. Die gezichten vind je hieronder trouwens.
Persoonlijk contact bij ergowerken

Het Team
Alle koppen bij elkaar

We praten niet graag over onszelf, maar maken voor deze keer graag een uitzondering. Zie hier Enock, Stefan, Mark en Tim. De 4 koppen achter Ergowerken. Dagelijks zijn we bezig om jou nog betere oplossingen voor de werkplek aan te kunnen bieden. Stefan zorgt ervoor dat binnenkomende voorraad netjes verwerkt wordt, Enock pakt met veel liefde elk pakketje in, Mark is een echte product specialist en Tim praat graag de oren van je kop op onze chat of aan de telefoon om je van het beste advies te voorzien. Hopelijk mogen wij ook jou binnenkort helpen om fijner en gezonder te gaan werken :-)

Mark van ergowerken

Mark

"Hallo, Ik ben Mark, één van de oprichters van Ergowerken.nl. Iedere dag druk in de weer om ervoor te zorgen dat de juiste producten bij de juiste klant komen. Met gewichtheffen als hobby is nog geen pakketje mij te zwaar geweest.

Als ik even niet bezig ben met pakketjes, dan duik ik in de codes om jouw ervaring op onze website nog beter te maken. Soms spring ik ook even bij bij het beantwoorden van vragen, dus als je geluk hebt kom je misschien wel in contact met mij ;)"

Tim van ergowerken

Tim

"Hoi, mijn naam is Tim en ik ben één van de oprichters van Ergowerken. In 2013 zijn Mark en ik begonnen aan de uitdagende opdracht om iedereen in Nederland gezonder aan het werk te krijgen.

Als actief sporter weet ik hoe hard je soms moet werken en hoe belangrijk een gezond lichaam is om het gewenste resultaat te behalen. Dat inzicht trek ik graag door naar de werkplek. Een stevige werkweek kan namelijk ook aanvoelen als topsport. Ik ben bijna altijd op de chat te vinden en ben ook telefonisch het aanspreekpunt. Wie weet spreken we elkaar snel!"

Stefan van ergowerken

Stefan

"Hallo ik ben Stefan en zit op het Florijn College te Breda. Ik ben in september 2017 begonnen met mijn stage bij Ergowerken. Ik mag een half jaar meewerken bij het bedrijf om zo veel mogelijk te kunnen leren voor in de toekomst.

Ik probeer bij zoveel mogelijke werkzaamheden steun te bieden, zodat we nog meer kwaliteit kunnen leveren. Tijdens mijn stage probeer ik meer te leren over de sector marketing."

Enock van ergowerken

Enock

"Hallo, Ik ben Enock en ik zit op het Zoomvliet college. Voor mijn stage als commercieel medewerker heb ik Ergowerken gekozen als mijn stageplaats. Ik ben in april met mijn stage begonnen bij Ergowerken. Ik heb de gelegenheid gekregen om een half jaar lang alles te leren over marketing en alles eromheen.

Tijdens mijn stage ben ik verantwoordelijk voor een aantal taken zoals het controleren en het klaarzetten van pakketten die wij uiteindelijk naar jou toesturen. Tijdens mijn stage probeer ik een betere marketeer te worden en veel te leveren over de sector, ik heb het gevoel dat het bij Ergowerken zeker gaat lukken."

7day, handelend onder ergowerken.nl
Adres: Laagsteen 9, 4815PH Breda
KvK: 68656483
Btw: NL070471381B02

bekijk ook