OVER ONS  preventie, klachtenbestrijding, productiviteit en comfort

Ergowerken ergonomie voor de werkplek

Wij gaan voor een gezonde werkplek voor iedereen
En maken dat persoonlijk, bereikbaar, betaalbaar

Het gezond inrichten van je werkplek moet niet moeilijk zijn, toch? Dat vinden wij dus ook. We hebben er onze taak van gemaakt. We stellen onszelf regelmatig de volgende vragen:
 • Ga je fijner werken met onze informatie en hulpmiddelen?
 • Doet onze informatie en hulpmiddelen wat we beloven?
 • Zijn we snel bereikbaar en geven we goed advies? (hé, die live chat is handig!)
 • Wat als een hulpmiddel toch niet werkt zoals gehoopt?
Ergonomie
Afgeleid van het Griekse ‘ergon’ en ‘nomos’, wat er voor moet zorgen dat veiligheid en gezondheid van werknemers verzekerd wordt.

De voordelen van Ergowerken

 •  Producten waar jij fijner door gaat werken
 •  Veel producten uit voorraad leverbaar
 •  Gratis verzending
 •  Pakjegemak en afhalen bij ergowerken (heuj, gezellig) ook mogelijk
 •  10 verschillende betaalmethodes
 •  Achteraf betalen met Billink (NL) en Afterpay (BE) voor particulieren
 •  Bestellen op rekening voor bedrijven
 •  Razendsnel geleverd met betrouwbare vervoerders
 •  90 dagen zichttermijn
 •  Gratis retourservice
 •  Minimaal 2 jaar garantie op al onze producten (ook bij zakelijke aankopen)
 •  Contact via telefoon, chat, whatsapp, e-mail en social media

Hier zijn we echt trots op

 •  Direct persoonlijk advies op onze chat en aan de telefoon
 •  Altijd dezelfde contactpersoon die jouw situatie kent
 •  Beloftes zijn beloftes. Als we die niet na kunnen komen, dan mag je meer verwachten dan een simpel excuusje
 •  Particuliere klant? zakelijke klant? Nee, gewoon ‘onze klant’. Aan iedereen bieden we dezelfde hoge service en fantastische voorwaarden
 •  Garantiegevallen halen we terug op onze kosten. Een defect binnen de garantie is ons probleem, niet dat van jou
 •  Retouren betalen we binnen 24 uur na goedkeuring terug
 •  Onze bovengemiddelde beoordeling van echte klanten op Kiyoh
 •  We reageren eigenlijk altijd dezelfde dag, maar zeker binnen 24 uur (en uitgebreider dan slechts een reactie dat je e-mail gelezen is natuurlijk)

Stap voor stap naar een fijnere werkplek
Op onze geheel eigen wijze

Begin 2013 startten wij ergowerken. Heel wat dagen later mogen we dagelijks werkplekken in heel Nederland een ergonomische boost geven. Hoe we dat doen?

Effectieve producten voor jouw werkplek

Die mag je bij ons wel verwachten. We zeggen het, schrijven het, ademen het. We monitoren ons assortiment continue. Wat niet werkt, verkopen we niet. Wat wel werkt, tjah, vul hem zelf maar aan.
Effectieve producten

Informatie tegen fysieke klachten

Informatie tegen de meest gehoorde fysieke ongemakken vind je bij ons. Je kunt tips vinden tegen pijn in je pols, maar ook benen of rug. We geven je ook gelijk een overzicht van producten tegen die specifieke klachten.
tips tegen fysieke klachten

Tips voor je productiviteit

Ook zonder onze producten kun je productiever worden. Door slim te eten, een plantje op het bureau te zetten of je muis nog beter te gebruiken.
tips voor meer productiviteit

Persoonlijk contact, daar houden we van

Contact met dezelfde persoon, korte lijntjes, het verhaal maar 1 keer hoeven vertellen, direct actie en het liefste een gezicht bij een naam. Die gezichten vind je hieronder trouwens.
Persoonlijk contact bij ergowerken

Het Team
Alle koppen bij elkaar

We praten niet graag over onszelf, maar maken voor deze keer graag een uitzondering. Zie hier Mark, Tim, Jesse, Ruud en Petra. De koppen achter Ergowerken. Dagelijks zijn we bezig om jou nog betere oplossingen voor de werkplek aan te kunnen bieden. Petra is onze topper op de administratie en een ware heldin met inpakken, Mark is een echte product specialist, Jesse weet alles vaak net iets beter, Tim praat graag de oren van je kop om je van het beste advies te voorzien en Ruud zijn creatieve koppie stampt elke dag nieuwe teksten uit zijn toetsenbord. Hopelijk mogen wij ook jou binnenkort helpen om fijner en gezonder te gaan werken :-)

Mark van ergowerken

Mark

"Hallo, Ik ben Mark, één van de oprichters van Ergowerken.nl. Iedere dag druk in de weer om ervoor te zorgen dat de juiste producten bij de juiste klant komen. Met gewichtheffen als hobby is nog geen pakketje mij te zwaar geweest.

Als ik even niet bezig ben met pakketjes, dan duik ik in de codes om jouw ervaring op onze website nog beter te maken. Soms spring ik ook even bij bij het beantwoorden van vragen, dus als je geluk hebt kom je misschien wel in contact met mij ;)"

Tim van ergowerken

Tim

"Hoi, mijn naam is Tim en ik ben één van de oprichters van Ergowerken. In 2013 zijn Mark en ik begonnen aan de uitdagende opdracht om iedereen in Nederland gezonder aan het werk te krijgen.

Als actief sporter weet ik hoe hard je soms moet werken en hoe belangrijk een gezond lichaam is om het gewenste resultaat te behalen. Dat inzicht trek ik graag door naar de werkplek. Een stevige werkweek kan namelijk ook aanvoelen als topsport. Ik ben bijna altijd op de chat te vinden en ben ook telefonisch het aanspreekpunt. Wie weet spreken we elkaar snel!"

Jesse van ergowerken

Jesse

"Hoi, ik ben Jesse en mag sinds 2018 het team van Ergowerken versterken. Binnen dit team draai ik op alle afdelingen mee, maar de diensten die wij verlenen zijn voornamelijk mijn verantwoordelijkheid.

Graag sleutel ik in mijn vrije tijd aan klassieke auto’s, dus als er iets gemonteerd of gerepareerd moet worden dan weet je wie je moet bellen. Ben ik niet bezig met een project dan help ik mee met het actueel houden van ons aanbod in de webshop of informeer ik jullie door een blog te schrijven."

Ruud van ergowerken

Ruud

"Hoi, leuk dat je de tijd neemt om over ons te lezen! Mijn naam is Ruud en ik verzorg vooral de content bij Ergowerken, waaronder tekst- en categoriepagina's en het posten op social media.

De vraag die ik mezelf na het schrijven van ieder stuk tekst stel is: "Als ik niets van dit product af zou weten, zou dit dan al mijn vragen beantwoorden?". Over het algemeen hoop ik je voldoende informatie te verschaffen en minimaal een kleine glimlach op je gezicht te toveren nog vóór je het gekozen product in huis hebt. Naast mijn werkzaamheden bij Ergowerken besteed ik het overgrote deel van mijn tijd aan sporten en aan het maken van muziek."

Petra van ergowerken

Petra

"Hallo ik ben Petra, ik doe de administratie bij Ergowerken en in de middag verpak ik met zorg de mooie producten en stuur ze naar de klanten. In mijn vrije tijd pas ik graag op mijn kleindochter en doe ik graag bakken."

Rens van ergowerken

Rens

"Hallo, mijn naam is Rens. Ik volg momenteel de opleiding Internationale groothandel – Vestigingsmanager bij Curio Breda en zit in mijn laatste jaar.

Voor deze opleiding moet ik stage lopen bij een bedrijf die actief is als groothandel/detailhandel. Mijn stage doe ik daarom met veel plezier bij Ergowerken. Mijn doel voor deze stage is, om zoveel mogelijk te leren over het bedrijf en kennis/ervaring op te doen in het bedrijfsleven. In mijn vrije tijd doe ik graag aan auto fotografie."

Dimitri Ergowerken

Dimitri

"Hallo, mijn naam is Dimitri en sinds kort werkzaam bij Ergowerken. Ik zorg ervoor dat de juiste producten zo snel mogelijk en verzorgd op je deurmat komen te liggen.

Eerder ben ik al eens werkzaam binnen dit bedrijf geweest als stagiair. Had het toen zo naar mijn zin dat ik terug ben gekomen. Ik heb het bedrijf dus zien groeien en wil daar graag een steentje aan bijdragen.

Waar ik ook al te graag bij wil helpen is de koelkast van Ergowerken leegeten. Gelukkig doe ik aan gewichtheffen en kan ik er alles zo van af trainen."

7day, handelend onder ergowerken.nl
Adres: Zinkstraat 53A, 4823AC Breda
KvK: 68656483
Btw: NL070471381B02

bekijk ook