KABELS WEGWERKEN

AL VANAF 4,95

Door alle kabels en snoeren netjes weg te werken met behulp van een kabelgoot en/of kabelgeleider creëer je een opgeruimde werkomgeving waar je comfortabel en veilig kunt werken.
Ook met het oog op het schoonmaken van de werkplek biedt kabels wegwerken een uitkomst. Geen stof meer dat tussen de kabels blijft zitten of kabels die losgetrokken worden met de stofzuiger. De snoeren wegwerken voorkomt ook vervelende struikel- en valpartijen rondom de werkplek. Ook voor het wegwerken van TV kabels zijn er geschikte oplossingen, zoals de flexibele Cable Snake. De kabels worden netjes bij elkaar gehouden, wat een opgeruimde uitstraling geeft.

Heb jij toch liever dat je kabels professioneel aangepakt worden, neem dan een kijkje bij onze dienst kabelmanagement.

Extend kabelgoot

Hoe lang wil je hem?

Snoeren wegwerken met de Ergopro Extend verstelbare kabelgoot

Deze kabelgoot schuift in en uit als een trombone. Heb je meer ruimte nodig, dan maak je hem toch gewoon even groter, de Extend kan je wel uitschuiven tot een breedte van 166cm. Gelukkig maakt hij wel minder geluid dan het muziekinstrument, zodat jij je gewoon kan concentreren op je werk zonder afleiding van al die kabels onder je bureau.

 •  In lengte verstelbaar van 96-166cm
 •  2 mogelijke dieptes instelbaar
 •  Montagemateriaal inbegrepen
 •  Voor bijna elk bureau geschikt
 •  Veel ruimte voor kabels en stekkerdozen

Cable Snake

De Ergowerken favorite

Cable Snake kabelslang bundelband helpt met snoeren wegwerken

Door kabels samen te bundelen en weg te werken met de Cable Snake heb je een mooie en ergonomische oplossing. Met de meegeleverde tool trek je de kabels in een handomdraai door de kabelgeleider. Een werkplek is met de Cable Snake in enkele minuten voorzien van kabelmanagement. Het ziet er netjes uit, de vloer en bureau's zijn makkelijker schoon te maken en verstrikt raken in de kabelspaghetti is verleden tijd.

 •  Gebruiksgemak
 •  Kan op maat geknipt worden
 •  Bundelt meerdere kabels samen
 •  Zorgt voor een nette uitstraling

Kabeldoorvoer met afsluiting

Geen bende meer achter je bureau

Zwarte kabeldoorvoer voor in het bureau om snoeren weg te werken

Als je een aardige lading kabels op je werk – of hobbyplek hebt, kan die wel eens voor irritatie zorgen. Met deze kabeldoorvoer leid je je kabels allemaal bij elkaar naar beneden. Daarbij zorgt de borstel afsluiting dat je snoeren stofvrij en op hun plek blijven. Er verdwijnen dus niet zomaar kabels onder de tafel.

 •  Geleid kabels netjes van het bureau
 •  Veel vormen, maten en kleuren verkrijgbaar
 •  Kan tot wel 20 kabels doorvoeren
 •  Deksel uitneembaar

Ergo Organizer kabelklemmen

Gericht en eenvoudig kabels geleiden

kabelmanagement met de Ergo Organizer kabelklemmen

De Ergo Organizer klemmen hebben als grootste voordeel dat ze bekabeling erg flexibel kunnen wegwerken. De grotere klemmen kunnen tot wel 6 kabels wegleiden. De middelste klemmen kunnen tot 3 kabels hebben. De kleinste kabelklem kan 1 kabel wegwerken. Ideaal voor kabelmanagement op en rondom de werkplek.

 •  Scheiden van kabels
 •  Schone en opgeruimde werkplek
 •  10 kabelklemmen per verpakking
 •  Eenvoudig kabels toevoegen en verwijderen

Textie klittenband kabelbinder

Veelzijdigheid en eenvoud in één

Kabels wegwerken met de Textie bundelband klittenband

De Textie kabelbinders helpen je kabels te bundelen zonder dat het je moeite kost. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste lengte van de rol afknippen en deze om je kabels wikkelen. De kabelbinder is tot maar liefst 400 keer hersluitbaar en is zeer veelzijdig in het gebruik.

 •  Makkelijke montage
 •  Geschikt voor kwetsbare kabels
 •  Kan op maat geknipt worden
 •  Ruimtebesparend

Waarom jij aandacht moet besteden aan kabels wegwerken.

Als je op deze pagina kijkt dan erger jij je waarschijnlijk aan al die kabels die achter, over en onder je bureau stof aan het verzamelen zijn. Een veelvoorkomend probleem bij grote en kleine bedrijven en ook bij mensen thuis. Lees hieronder meer over waarom jij meer aandacht aan je snoeren wegwerken geven.

1

Safety first!


Veel mensen zullen kantooromgevingen nou niet bepaald als gevaarlijke werkomgevingen bestempelen, toch is uitglijden, struikelen en vallen met 22% de koploper van de bedrijfsongevallen. Die kabels die al zo lang in het looppad liggen dat je er geen erg meer in hebt zijn hier onder andere de oorzaak van.

Zorg ervoor dat je struikelgevaar minimaliseert, dit kan door gebruik te maken van vloergoten en andere hulpmiddelen om de kabels te bundelen zodat je er niet achter blijft haken.

2

Maak die ICT'er happy


Volgens onderzoek besteed 45% van de werknemers een half uur of meer per week aan IT problemen. Vaak zijn deze problemen te voorkomen door je netwerk zo stabiel mogelijk te maken.

Controleer eens of alle connectors nog in goede staat zijn en label je netwerkkabel, bundel de kabels die bij elkaar horen voor overzicht en je ICT’er zal je dankbaar zijn. Om alles netjes te ordenen kan je bijvoorbeeld gebruik maken van kabelgeleiders om gelijksoortige kabels te bundelen of maak gebruik van gekleurd klittenband om aan te geven welke kabel waarbij hoort.

3

Representatief


Bijna elk bedrijf ontvangt wel eens klanten, dan wil jij je toch van je beste kant laten zien. Dat geldt voor jezelf maar zeker ook voor je werkplekken. Een net afgewerkte kantooromgeving geeft gelijk een meer professionele indruk.

4

Hou 't schoon


Wist je dat kabels net zoals elektrische apparaten stof aantrekken? Misschien zal je het wel eens gemerkt hebben als je naar die stofnesten kijkt. Een werkplek waar kabels wegwerken goed is toegepast, is gemakkelijker schoon te houden. Gemakkelijk met de schoonmaak en ook nog eens veiliger. Stofnesten zijn namelijk iets dat gemakkelijk vlam vat.

5

Kostenbesparing


Heb je wel eens uitgerekend wat enkele uren storing voor financiële gevolgen kan hebben? Met een kleine investering in het wegwerken van kabels maak je jouw netwerk minder storingsgevoelig en mocht er toch een storing ontstaan dan is de boosdoener sneller gevonden en vervangen dan wanneer je alle kabels uit de knoop moet halen.

Dienstenpagina kabelmanagement


Heb je zelf de tijd niet om alle kabels weg te werken?

Schakel dan het E-Team in!