Kabels wegwerken | al vanaf 4,95

Wat is kabels wegwerken?


Kabels wegwerken is de kunst van het ordenen van kabels. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van diverse hulpmiddelen zoals de kabelgoot, kabelgeleiders of kabeldoorvoeren.

Bij vrijwel iedere werkplek zal het wegwerken van kabels lonen.

Pluspunten van kabels wegwerken

  •  
  •   Efficiënter werken
  •   Representatieve uitstraling
  •   Minder kans op struikelgevaar
  •   Minder kans op storingen
  •   Minder kans op brand
  •   Bevordert clean-desk policy
  •   Gemakkelijk schoonmaken
  •   Gemakkelijker kabels vervangen

Laat ons het werk doen!

kabels wegwerken door ergowerken

Bekijk onze diensten.

Door alle kabels en snoeren netjes weg te werken met behulp van een kabelgoot en/of kabelgeleider creëer je een opgeruimde werkomgeving waar je comfortabel en veilig kunt werken.
Ook met het oog op het schoonmaken van de werkplek biedt kabels wegwerken een uitkomst. Geen stof meer dat tussen de kabels blijft zitten of kabels die losgetrokken worden met de stofzuiger. De snoeren wegwerken voorkomt ook vervelende struikel- en valpartijen rondom de werkplek. Ook voor het wegwerken van TV kabels zijn er geschikte oplossingen, zoals de flexibele Cable Snake. De kabels worden netjes bij elkaar gehouden, wat een opgeruimde uitstraling geeft.

Heb jij toch liever dat je kabels professioneel aangepakt worden, neem dan een kijkje bij onze dienst kabelmanagement.

Waarom jij aandacht moet besteden aan kabels wegwerken.

Als je op deze pagina kijkt dan erger jij je waarschijnlijk aan al die kabels die achter, over en onder je bureau stof aan het verzamelen zijn. Een veelvoorkomend probleem bij grote en kleine bedrijven en ook bij mensen thuis. Lees hieronder meer waarom jij meer aandacht aan je kabels moet geven.

1

Safety first!


Veel mensen zullen kantooromgevingen nou niet bepaald als gevaarlijke werkomgevingen bestempelen, toch is uitglijden, struikelen en vallen met 22% de koploper van de bedrijfsongevallen. Die kabels die al zo lang in het looppad liggen dat je er geen erg meer in hebt zijn hier onder andere de oorzaak van.

Zorg ervoor dat je struikelgevaar minimaliseert, dit kan door gebruik te maken van vloergoten en andere hulpmiddelen om de kabels te bundelen zodat je er niet achter blijft haken.

2

Maak die ICT'er eens happy


Volgens onderzoek besteed 45% van de werknemers een half uur of meer per week aan IT problemen. Vaak zijn deze problemen te voorkomen door je netwerk zo stabiel mogelijk te maken.

Controleer eens of alle connectors nog in goede staat zijn en label je netwerkkabel, bundel de kabels die bij elkaar horen voor overzicht en je ICT’er zal je dankbaar zijn. Om alles netjes te ordenen kan je bijvoorbeeld gebruik maken van kabelgeleiders om gelijksoortige kabels te bundelen of maak gebruik van gekleurd klittenband om aan te geven welke kabel waarbij hoort.

3

Representatief


Bijna elk bedrijf ontvangt wel eens klanten, dan wil jij je toch van je beste kant laten zien. Dat geldt voor jezelf maar zeker ook voor je werkplekken. Een net afgewerkte kantooromgeving geeft gelijk een meer professionele indruk.

4

Hou 't schoon


Wist je dat kabels net zoals elektrische apparaten stof aantrekken? Misschien zal je het wel eens gemerkt hebben als je naar die stofnesten kijkt. Een werkplek waar kabels wegwerken goed is toegepast is gemakkelijker schoon te houden. Gemakkelijk met de schoonmaak en ook nog eens veiliger. Stofnesten zijn namelijk iets dat gemakkelijk vlam vat.

5

Kostenbesparing


Heb je wel eens uitgerekend wat enkele uren storing voor financiële gevolgen kan hebben? Met een kleine investering in het wegwerken van kabels maak je jouw netwerk minder storingsgevoelig en mocht er toch een storing ontstaan dan is de boosdoener sneller gevonden en vervangen dan wanneer je alle kabels uit de knoop moet halen.

Dienstenpagina kabelmanagement


Heb je zelf de tijd niet om alle kabels weg te werken?

Schakel dan het E-Team in!