Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

ERGONOMISCH TOETSENBORD DRAADLOOS

AL VANAF 39,95
Filters
Keychron K4 Pro mechanisch toetsenbord voor Windows & Mac
0 reviews
134,00 Incl. btw
110,74 Excl. btw
Kinesis Advantage360 compact gesplitst toetsenbord
0 reviews
609,00 Incl. btw
503,31 Excl. btw
Delux Ergonomic split classic zwart draadloos
0 reviews
69,95 Incl. btw
57,81 Excl. btw
Keychron K3 (V2) mechanisch toetsenbord voor Windows & Mac
0 reviews
109,00 Incl. btw
90,08 Excl. btw
Kinesis Advantage360 Pro compact gesplitst toetsenbord
0 reviews
649,00 Incl. btw
536,36 Excl. btw
Keychron K2 (V2) Compact toetsenbord voor Windows & Mac - Aluminium frame
0 reviews
109,00 Incl. btw
90,08 Excl. btw
Keychron K3 Pro low profile draadloos mechanisch toetsenbord voor Windows en Mac
0 reviews
139,00 Incl. btw
114,88 Excl. btw
Mistel Q75-Bunny draadloos mechanisch toetsenbord
0 reviews
149,00 Incl. btw
123,14 Excl. btw
Keychron K5 Pro QMK/VIA programmeerbaar toetsenbord voor Windows en Mac
0 reviews
134,95 Incl. btw
111,53 Excl. btw
Keychron K2 Pro mechanisch toetsenbord voor Windows & Mac - Aluminium behuizing
0 reviews
139,00 Incl. btw
114,88 Excl. btw
R-Go  Compact Break draadloos toetsenbord
0 reviews
64,95 Incl. btw
53,68 Excl. btw
Keychron K8 Pro mechanisch toetsenbord voor Windows & Mac - aluminium behuizing
0 reviews
129,00 Incl. btw
106,61 Excl. btw
Keychron K2 Pro mechanisch toetsenbord voor Windows & Mac - Kunststof behuizing
0 reviews
119,00 Incl. btw
98,35 Excl. btw
Delux Ergonomic split classic wit draadloos
0 reviews
69,95 Incl. btw
57,81 Excl. btw
Delux Ergonomic split pro draadloos
0 reviews
89,95 Incl. btw
74,34 Excl. btw
Keychron K6 compact toetsenbord voor Windows & Mac - Kunststof frame
0 reviews
89,00 Incl. btw
73,55 Excl. btw
Mistel MD770 RGB Bluetooth mechanisch toetsenbord
0 reviews
229,00 Incl. btw
189,26 Excl. btw
Posturite Number Slide bluetooth compact toetsenbord met uitschuifbaar numpad
0 reviews
109,00 Incl. btw
90,08 Excl. btw
Mistel Q75-Gloaming draadloos mechanisch toetsenbord
0 reviews
149,00 Incl. btw
123,14 Excl. btw
Rapoo E9100M Multi-mode draadloos toetsenbord zwart
0 reviews
44,95 39,95 Incl. btw
33,02 Excl. btw
Keychron K1 Pro QMK/VIA programmeerbaar toetsenbord voor Windows en Mac
0 reviews
129,00 Incl. btw
106,61 Excl. btw
Matias Sculpted gesplitst toetsenbord voor Windows
0 reviews
139,00 Incl. btw
114,88 Excl. btw
Rapoo E9350G draadloos compact toetsenbord met numeriek donkergrijs
0 reviews
69,95 Incl. btw
57,81 Excl. btw
BakkerElkhuizen UltraBoard 950 compact bluetooth toetsenbord
0 reviews
89,00 Incl. btw
73,55 Excl. btw

Reviews van onze klanten over hun draadloze toetsenbord

“Ik was lang de magic keyboard van apple gewend. Toen is van werkgever wisselde en weer een windows laptop kreeg kon ik geen goed alternatief vinden voor de apple keyboard. Ik zocht echt een dun toetsenbord van goede kwaliteit, geen plastic meuk. En dit is voor mij het ideale toetsenbord! Mooi aluminium, super dub, geen gedoe met batterijen, en bluetooth! Verbind heel snel. Ik wil nooit meer een ander toetsenbord.” - Wesley over zijn KB3 toetsenbord draadloos
“De Mistel X-VIII BTv2 is zeker een aanrader. Het is een 100% mechanisch toetsenbord die werkt op AAA-batterijen en kan worden verbonden via Bluetooth en USB-C. Het toestenbord is stevig en heeft een goed gewicht, waardoor het professioneel aanvoelt. In de twee weken dat ik dit toetsenbord gebruik, heb ik nog geen batterijen hoeven te vervangen. De Bluetooth verbinding werkt in mijn ervaring goed. Als het toetsenbord opnieuw verbinding moet maken (na bijvoorbeeld het opstarten van de computer), kost het ongeveer 0.5 tot 1 seconde voordat de verbinding tot stand is gekomen. In de praktijk heb ik hier vrijwel geen last van na het toetsenbord een aantal dagen te hebben gebruikt.” - Bas over zijn Mistel XVIII V2 draadloos toetsenbord

Kies de juiste verbinding | USB of bluetooth

De draadloze toetsenborden die wij aanbieden kunnen via USB-ontvanger, via Bluetooth of via beide manieren worden verbonden met jouw apparaat. Beide manieren hebben zo hun voor- en nadelen. Het kan handig zijn om even na te gaan wat deze zijn, alvorens je een keuze maakt. Hieronder staan een aantal verschillen, voor- en nadelen voor beide manieren van draadloos verbinden.

 BluetoothUSB (2.4 GHz)
Bereik verbindingBluetooth blijft stabiel werken tot een afstand van ongeveer 10 meter, wat voor 99% van de toepassingen meer dan genoeg is.Hoewel een 2.4 GHz verbinding wat verder kan reiken, heb je er in de praktijk niet geweldig veel aan.
Stabiliteit connectieBluetooth wisselt binnen de 2.4 GHz bandbreedte actief tussen kanalen om een verbinding actief te houden. Het maakt bluetooth gevoeliger voor interferentie.Een 2.4 GHz verbinding met een USB-ontvanger maakt gebruik van 1 kanaal en is daardoor stabieler. Alleen wanneer een kanaal niet meer stabiel werkt, schakelt hij over.
EnergieverbruikBluetooth is wat liever voor je batterij(en).2.4 GHz USB is wat minder lief voor je batterij(en).
Meerdere verbindingen mogelijk  Een bluetooth apparaat kun je met meerdere apparaten verbinden. Ideaal als je wil wisselen tussen bijvoorbeeld telefoon, laptop en computer.  Althans, je hebt de ontvanger van je toetsenbord nodig om hem te verbinden. Wil je dus schakelen tussen apparaten, dan zul je de ontvanger in een ander apparaat moeten stoppen.
Apparaat geschiktheidAlle apparaten die over bluetooth beschikken, kunnen verbinding maken met een bluetooth toetsenbord. Telefoons, tablets, laptops, noem maar op.Een 2.4 GHz USB-ontvanger moet in een USB poort worden gestoken van een apparaat. Dat maakt hem gelijk minder geschikt voor kleinere apparaten die geen poorten hebben, zoals telefoons en tablets (en sommige laptops inmiddels).
Game ready!  Als gamer wil je dat je computer razendsnel reageert op je toetsenbord (en muis). Daarvoor is de zogenaamde ‘Polling rate’ belangrijk, en die is laag bij een bluetooth verbinding.  2.4Ghz verbindingen kunnen een polling rate van wel 1000hz halen, wat perfect is voor gamers. Het toetsenbord stuurt dan met hoge frequentie informatie naar je computer, waardoor hij snel reageert op jouw acties.

Diversiteit van het draadloze toetsenbord

De keuze voor een draadloos toetsenbord kan allerlei redenen hebben. 1 van de meest gehoorde is omdat hij geen lelijk, ruimte innemend, afstandbeperkend kabeltje heeft dat over je bureau loopt. Een andere kan zijn omdat je hem graag mee wil kunnen nemen en een kabel veel ruimte in beslag neemt in je tas.

Als je eenmaal het besluit “ik wil een draadloos toetsenbord” gemaakt hebt, dan komen er nog wat keuzes op je af. Denk bijvoorbeeld aan een draadloze verbinding via bluetooth of USB (of beide!), zoals we hierboven al besproken hebben. Ga je het bordje overal mee naartoe nemen? Pak dan een lekker compact model dat in je tas past. Ga bij jezelf ook nog even na wat je prettig vindt m.b.t. de batterij. Een oplaadbare batterij is enorm handig, maar verliest na een aantal jaar wel wat kracht. Vervangbare batterijen moet je altijd bij je hebben, maar leveren keer op keer dezelfde prestaties.

Bluetooth, USB ontvanger of beide

Bluetooth

Welke ontvanger?

Nooit lege batterijen, altijd doorwerken

Bij een bluetooth verbinding heb je geen ontvangertje nodig om je draadloze toetsenbord te verbinden met een apparaat. Als ook je computer, laptop, telefoon of tablet bluetooth heeft, dan kun je direct verbinden. Een bijkomend voordeel is dat veel toetsenborden met bluetooth met meerdere apparaten kunnen verbinden. Je schakelt heel snel tussen bijvoorbeeld je laptop en telefoon.

Steeds meer moderne laptops worden voorzien van slechts 1 of geen USB poort, waardoor een bluetooth toetsenbord of muis de standaard wordt om mee te werken.

Bluetooth én USB ontvanger

Geschikt voor iedereen

Rapoo met bluetooth en USB-ontvanger

Als beide manieren van het verbinden van een draadloos toetsenbord zo hun voordelen hebben, waarom dan niet beide tegelijk aanbieden op 1 product?

Daar is gelukkig ook aan gedacht! We hebben een selectie toetsenborden waarbij je kunt kiezen tussen een bluetooth en USB ontvanger aansluiting. Dit zorgt ervoor dat je met de combinatie tussen wel 4 apparaten kunt schakelen.

Compact & mobiel of Volledig & compleet

Volledig en compleet

Logge alleskunner

Volwaardig 100% draadloos toetsenbord

Een volwaardig draadloos toetsenbord kan bij bepaalde werkzaamheden als onmisbaar voelen. Hoewel wij er door zijn formaat geen fan van zijn (je muis staat heeeeel ver van je af), begrijpen we dat goed. Een numeriek op de exacte plek waar je het altijd gehad hebt, biedt je maximale productiviteit. Hetzelfde gaat natuurlijk op voor de extra functietoetsen en pijltjes, die je nog altijd blindelings weet te vinden.

Het maakt dit type toetsenbord ideaal voor werkzaamheden in bijvoorbeeld Excel of andere programma’s waar veel data handmatig ingevuld moet worden. Hij is groter en logger, maar hoeft vaak ook nergens anders te zijn dan op jouw bureau.

Oplaadbare batterij of vervangbare batterij

Vervangbare batterij(en)

Verse krachten

Draadloos toetsenbord met vervangbare batterijen

AA of AAA batterijen zijn een uitstervend ras in de wereld van draadloze toetsenborden. Ze zijn natuurlijk ook niet zo handig als je toetsenbord het laatste zuchtje leven uit zo’n batterijtje trekt en jij geen reserve bij de hand hebt. NEEEEEEEEE. Bedenk je echter wel dat een verse batterij keer op keer dezelfde prestaties levert, wat niet gezegd kan worden van een 2-3 jaar oude oplaadbare batterij.

Wanneer je de batterijtjes ook nog eens netjes naar een recycle punt brengt, weet je zeker dat ze maximaal worden hergebruikt.