Waarom zou jij advies nodig hebben?

Als fysiotherapeut ken jij het menselijk lichaam van binnen en buiten. Die passie die jij elke dag inzet om jouw cliënten te helpen, die delen wij. Iedereen wil zijn of haar cliënten natuurlijk het beste helpen en soms zijn hier hulpmiddelen voor nodig.

Jarenlang hebben wij onze klanten geholpen met ons productadvies en nu is het tijd om ook andere professionals te helpen. Het is soms moeilijk om het juiste hulpmiddel te kiezen voor een cliënt, we hebben gemerkt dat de expertise van een fysiotherapeut en onze kennis van de producten samen vaak tot de juiste keuze in hulpmiddelen komen.

Jij vertelt ons wat voor klachten je cliënt ervaart en wij leggen je de beste opties voor met onderbouwing waarom deze producten voor jouw cliënt geschikt zijn.

"Vier op de vijf van de mensen die lichamelijke klachten ervaren op het werk maken als eerste een afspraak met hun fysiotherapeut."
Fellowes | Zie artikel
Het team van Ergowerken ondersteund je met hulpmiddelen en uitgebreide productkennis gebaseerd op eigen research en duizenden productreviews.

Bij ons staat een tevreden klant voorop. Als jij snel en goed geholpen bent, dan kun jij jouw client ook weer goed helpen. Dit doen we door je te voorzien van het beste productadvies. We testen ieder product zelf en hebben inmiddels duizenden productbeoordelingen verzameld.

Naast onze productexpertise kun je ook profiteren van gratis verzending. Ook weten we dat een fysieke klacht niet van de één op andere dag is opgelost. Daarom bieden we een zichttermijn van 90 dagen waarmee je jouw client rustig een periode het product voorzichtig kunt laten uitproberen. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, dan kan de bestelling gratis worden geretourneerd.

  •  Muizen
  •  Toetsenborden
  •  Monitorarmen/-verhogers
  •  Documenthouders
  •  Bureaustoelen
  •  Zit-/sta werkplekken