Een Quick Scan is bedoeld voor bedrijven die graag meer informatie/advies willen hebben over ergonomie, vaak zie je door (jaren)lange gewenning de aandachtspunten al niet meer.

Laat een vers paar getrainde ogen naar jullie werkplekken kijken en hoe jullie gebruik maken van de werkplekken en de beschikbare hulpmiddelen. Door ons naar jouw werkplek te laten kijken krijg jij er vast ook een nieuwe kijk op.

houding bureau

Een juiste houding is de basis van een prettige werkplek. Veel klachten zijn al te voorkomen of te verminderen door een juiste houding aan te nemen. Helaas is dit ook vaak het punt waar mensen de meeste moeite mee hebben. Wij bekijken jou en je collega's in jullie 'natuurlijke habitat' en geven advies.

 

Wij werken samen met diverse specialisten, van ergonomen tot bedrijfsfysiotherapeuten en vitaliteitscoaches.

Dus ook als je op een andere manier ondersteuning nodig hebt kunnen wij jou helpen.

quickscan

Maken jullie wel gebruik van de juiste hulpmiddelen? Elk hulpmiddel, of dat nou een muis of een documenthouder is dient op de gebruiker afgestemd te zijn.

Een wijdverspreid misverstand is dat elke ergonomische muis verbetering moet geven, terwijl elke muis voor een specifieke klacht ontworpen is.

 

Het klinkt cliché, maar ieder mens is uniek. Er bestaat geen vaste regel die aangeeft wat een goede werkplek is. Een werkplek moet afgestemd zijn op de gebruiker. Zo heb je de minste kans dat er klachten worden ontwikkeld.

Wij kijken en bespreken met elk van je collega's apart waar de 'pijnpunten' zitten en geven advies of instructie die op de persoon is afgestemd.

De Quick Scan is beschikbaar vanaf 5 personen en werkplekken die onder de loep genomen moeten worden. De quick scan kunnen we aanbieden vanaf 49,- per uur exclusief btw en de tijd die we nodig hebben om bij jullie te komen. Hier rekenen we 1,- excl. BTW per kilometer voor.

Wil jij meer informatie of een afspraak inplannen, klik dan op één van de contactmogelijkheden.

ik wil contact met het E-team

076-2055071