Quick Scan
  laat jouw werkplek checken door professionals, krijg instructie en verbeterpunten

Wij nemen iedereen apart 'onder de loep', ieder persoon heeft andere behoeften. Uit ervaring weten wij dat er geen universele werkplek bestaat.

Professioneel advies

Al jarenlang helpen wij mensen hun werkplek op de juiste manier te gebruiken en in te richten en nu komen we ook nog eens naar jou toe.

Wat is dat nou, een 'Quick Scan'?

Een Quick Scan is bedoeld voor bedrijven die graag meer informatie/advies willen hebben over ergonomie, vaak zie je door (jaren)lange gewenning de aandachtspunten al niet meer.

Laat een vers paar getrainde ogen naar jullie werkplekken kijken en hoe jullie gebruik maken van de werkplekken en de beschikbare hulpmiddelen. Door ons naar jouw werkplek te laten kijken krijg jij er vast ook een nieuwe kijk op.

Houding

Een juiste houding is de basis van een prettige werkplek. Veel klachten zijn al te voorkomen of te verminderen door een juiste houding aan te nemen.

Helaas is dit ook vaak het punt waar mensen de meeste moeite mee hebben. Wij bekijken jou en je collega's in jullie 'natuurlijke habitat' en geven advies.

Houding achter een bureau

Sterk netwerk

Wij werken samen met diverse specialisten, van ergonomen tot bedrijfsfysiotherapeuten en vitaliteitscoaches.
Dus ook als je op een andere manier ondersteuning nodig hebt kunnen wij jou helpen.

Hulpmiddelen

Maken jullie wel gebruik van de juiste hulpmiddelen? Elk hulpmiddel, of dat nou een muis of een documenthouder is dient op de gebruiker afgestemd te zijn.

Een wijdverspreid misverstand is dat elke ergonomische muis verbetering moet geven, terwijl elke muis voor een specifieke klacht ontworpen is.

verschil in personen

Uniek?

Het klinkt cliché, maar ieder mens is uniek. Er bestaat geen universele regel die aangeeft wat een goede werkplek is. Een werkplek dient afgestemd te zijn op de gebruiker. Zo heb je de minste kans dat er klachten worden ontwikkeld.

Wij kijken en bespreken met elk van je collega's apart waar de 'pijnpunten' zitten en geven advies of instructie die op de persoon is afgestemd.

Onze gegevens:
  •   Ergowerken
  •   Zinkstraat 53A
  •   4823 AC Breda
 
Stel je vraag via de mail
[email protected]
 
Direct je vraag stellen?
Bel ons
 
Direct met Tim Chatten
Stel je vraag via de chat
 
Dezelfde dag nog antwoord
App ons op 06 5277 7976

Wie komt bij je langs?

Het Ergowerken Team (E-Team) bestaat uit 3 vaste personen en wordt zonodig aangevuld door een team van ervaren ergonomen, fysiotherapeuten, arbodeskundigenWat kost de Quick Scan?

De Quick Scan is beschikbaar vanaf 5 personen en werkplekken die onder de loep genomen moeten worden. Het enige waar jij voor betaalt is de reistijd die we nodig hebben om bij jou op locatie te komen en weer terug te rijden. Hier rekenen we 1,- excl. BTW per kilometer voor.

Wil jij meer informatie of een afspraak inplannen, klik dan op één van de contactmogelijkheden.

Mail ons

Bel ons