Waarom heb jij Ergowerken nodig?

Een grote uitdaging van een HR-medewerker is het in de gaten houden van de kosteneffectiviteit van gezondheids- en vitaliteitsprogramma's. Vaak wordt vergeten hoe waardevol kleine aanpassingen kunnen zijn binnen de werksfeer of -plek. Een investering in ergonomische hulpmiddelen moet dan ook gezien worden als een investering in 'talent retention'.

"Nu steeds meer bedrijven uitgebreide gezondheids- en welzijnsprogramma's aan hun werknemers aanbieden, is dit een belangrijk aandachtspunt voor het komende jaar geworden. Volgens een rapport van Bersin by Deloitte is de focus van deze programma's verschoven. Wilden organisaties voorheen hun (verzekerings)kosten zo laag mogelijk houden, nu gaat het er meer om dat hun werknemers beter presteren, goed met hun collega's omgaan en een positieve bijdrage leveren aan de bedrijfscultuur. "
Randstad | Zie artikel
"If you have an HR problem, if no one else can help, and if you can find them....maybe you can hire The E-Team"

Gezondheids- en welzijnsprogramma's zijn dus steeds meer gericht op de 'happiness' van de medewerker, hoe halen wij het meeste uit onze medewerkers?

De meest productieve medewerker is een medewerker die gezond is. Veel mensen denken nog steeds dat fysieke klachten veroorzaakt door werk voorbehouden is aan stratenmakers, metselaars, hoveniers. Helaas is niets minder waar, ook de computer is een fysiek belastend hulpmiddel bij je werk.

Bijna elke HR-manager is het al wel eens tegengekomen, een collega die ongemakken of pijn heeft tijdens het kantoorwerk. Maar hoe los je dat op? Op verschillende manieren is het mogelijk om dit te voorkomen of aan te pakken.

We beginnen altijd met het verschaffen van informatie, de bedoeling van het informeren is dat er bewustwording wordt gecreeerd. De bewustwording moet ervoor zorgen dat mensen kritisch gaan kijken naar o.a. hun houding en fysieke belasting.

 

Hoe kunnen wij jou het beste helpen?

Wij gaan graag met jou in gesprek, op deze manier kunnen we de pijnpunten bespreken en een plan opzetten hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Mail ons

 

Bel ons

 
Kabelmanager Jesse

Wil jij weten hoe Ergowerken jouw organisatie kan ondersteunen, neem dan nu contact op.

Of het nu om één medewerker gaat met een ergonomisch vraagstuk of wil jij graag ondersteuning op het gebied van ergonomie voor het hele bedrijf, bespreek je wensen en wij maken een plan op maat om de werkgerelateerde klachten, verzuim, happiness en tevredenheid aan te pakken.

ik wil contact met Jesse