Werkplekonderzoek
bij jou op kantoor

  • Volledige werkplek check!
  • Op je eigen werkplek
  • Afspraak van 60-90 min.
  • Flexibel in te plannen
229,- incl. btw
​190,- excl. btw


Werkplekonderzoek bij jou op kantoor

Voor wie is het werkplekonderzoek geschikt?

Heeft jouw situatie toch nog wat meer individuele aandacht nodig? Heb je net even dat stukje professioneel advies nodig terwijl je laat zien Hoe jouw werkplek is ingericht en hoe jij daadwerkelijk dagelijks je uurtjes achter het bureau maakt? Dan is het verstandig om een werkplekonderzoek op locatie in te plannen.

Wat kan je verwachten?

Door een bezoek aan jouw werkplek in te plannen kan er een compleet beeld gevormd worden van jouw werkplek en -gewoonten. Op basis van de bevindingen van de ergonoom kan het advies precies op jouw situatie worden afgestemd. De adviezen worden gelijk met je besproken zodat je er direct mee aan de slag kan. Wij streven er altijd naar om binnen 14 dagen je afspraak in te plannen.

Wat moet je doen als je een werkplekonderzoek op locatie wilt inplannen?

Klik op de ‘Ik wil een consult-button’, deze opent het contactformulier per e-mail. Laat je contactgegevens achter en geef 3 data aan waarop jij graag de afspraak zou willen hebben. De factuur ontvang je per mail.

Na betaling van de factuur nemen we contact met je op om een consult in te plannen, hierbij proberen we natuurlijk altijd rekening te houden met jouw voorkeuren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan zoeken we gezamenlijk naar een alternatieve datum.

Wat zijn de kosten?

Deze meer individuele aanpak wordt voor iedereen toegankelijk gemaakt. Het werkplekonderzoek bij jou op kantoor plan je al in voor 229,- incl. btw. exclusief reiskosten.