Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

VERWARMDE MUISMAT

AL VANAF 32,95
Filters
De WarmeMat™ verwarmde muismat USB 25x20cm zwart
0 reviews
38,00 32,95 Incl. btw
27,23 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat USB 25x20cm tabak
0 reviews
38,00 32,95 Incl. btw
27,23 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat USB 25x20cm antraciet
0 reviews
38,00 32,95 Incl. btw
27,23 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat 32,5 x 22,5 cm antraciet
0 reviews
78,00 Incl. btw
64,46 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat 32,5 x 22,5 cm tabak
0 reviews
78,00 Incl. btw
64,46 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat 32,5 x 22,5 cm zwart
0 reviews
78,00 Incl. btw
64,46 Excl. btw

Reviews van onze klanten over hun verwarmde muismat

“Het was een behoorlijke investering maar ik vind het écht een fantastisch product. Ik heb de versie besteld waarop een dimmer kan worden aangesloten. Ik kan, door middel van de dimmer, de warmte van mat precies naar mijn voorkeur instellen. Ik ben er heel blij mee.” - Jannette
“Lekker warm! Heerlijk om wat warmte op mijn bureau te hebben. Het werkt heel prettig zo! Makkelijk besteld. Snel geleverd met een erg leuke persoonlijke attentie. Ik ben heel blij met deze muismat. Werkt perfect. Is niet te dik, wordt niet te heet. Eenvoudig aan en uit te zetten.” - G.K.

Waarom heb ik een verwarmde muismat nodig?

Wanneer je (‘s winters) vaak last hebt van koude handen tijdens het muizen kan dit als zeer onprettig worden ervaren. De WarmeMat heeft hiervoor een eenvoudige oplossing gerealiseerd, namelijk verwarmde muismatten en bureau onderleggers.

Doordat deze matten warm worden (niet heet!) wordt de doorbloeding in de handen bevordert. Hierdoor kun je aangenamer werken. Voornamelijk mensen die last hebben van stramme of koude vingers, rsi-klachten of reumatische gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artritis, artrose of het fenomeen van Raynaud zullen baat hebben bij het gebruik van de warme matten. De warmte zorgt voor een betere doorbloeding en daarmee ook voor spierherstel.

Let op: je kunt de verwarmde muismatten en bureau-onderleggers enkel aansluiten op 5 Volt USB 3.0 poorten. Bijvoorbeeld van een laptop, PC of powerbank.

Welke klachten voorkomt een verwarmde muismat?

Koude handen geven enorm veel ongemak. De verlammende werking van stramme, pijnlijke vingers kan enorm belemmerend zijn gedurende je dagelijkse activiteiten. Het is daarom prettig dat een verwarmde muismat je helpt om de hand waarmee je muist pijnvrij, soepel en scherp te houden zodat jij niet afgeremd wordt. Met zo’n verwarmde mousepad bestrijdt je namelijk:

 • Verminderde bewegingsvrijheid als gevolg van stramme vingers 

  Koude, stramme vingers lijken te werken op halve kracht. Het hoofd weet prima hoe die 10 snelle jongens moeten worden bediend, maar zelf zijn ze daar niet zo zeker van. Zodra je die muizende hand van je met een muismat verwarmt, ga je weer als een speer.

 • Klachten als winterhanden, Koude-intolerantie en syndroom van Raynaud 

  Koude handen zijn al geen pretje, laat staan als je 1 van bovenstaande klachten hebt. Bij winterhanden veroorzaakt kou jeukerige, branderige en pijnlijke handen omdat bloed niet meer lekker kan doorstromen.

  Koude-intolerantie ontstaat na een blessure of operatie als een bloedvat of zenuw beschadigd is geraakt. Het lichaam raakt dan overgevoelig voor koude prikkels.

  Ook een vaataandoening zoals het syndroom van Raynaud veroorzaakt ongemak in je hand. Je krijgt gevoelloze vingers en pijnlijke vingers als gevolg van verminderde bloedtoevoer.

 • Ongemak in zijn algemeenheid 

  Welke reden je ook hebt voor een verwarmde muismat, als hij jouw ongemak kan wegnemen moet je er absoluut voor gaan. Dankzij zijn tot wel 40 graden verwarmbare oppervlak blijft de hand lekker soepel en verminder je het gevoel van kou en hopelijk ook je klachten.

Energiezuinige infrarood verwarmde muismat

Zowel de kleine (10W) als grote (20W) verwarmde muismat van De Warmemat is enorm energiezuinig. Dit dankzij het zuinige infrarood element dat verwerkt zit in de matten. Dit element vraagt weinig stroom en levert een hoog rendement. We zetten de kosten hieronder voor je uiteen bij een prijs van €0,875 per kWh.

TijdKleine verwarmde muismat 25 x 20 cm (10W)Grote verwarmde muismat 32,5 x 22,5 cm (16W)
1 werkdag (8 uur)€0,072€0,11
1 werkweek (40 uur)€0,36€0,56
1 werkmaand (173 uur)€1,56€2,42
1 werkjaar (2048 uur)€18,43€28,67
Winter 2023 (34 dagen vorst, 272 werkuren)€2,45€3,81

Veelgestelde vragen over de verwarmde muismat

 • Hoe werkt het infrarood in de verwarmde muismat? 

  Infraroodverwarming werkt met niet zichtbare straling. Door de muismat loopt een infrarood element dat straling geeft wanneer hij wordt aangesloten. Deze straling wordt omgezet naar warmte op het moment dat het in contact komt met je lichaam.

 • Verbruikt een verwarmde muismat veel energie? 

  Dat valt enorm mee! Wij hebben hierboven een tabelletje gemaakt waarin we hebben uitgeschreven hoeveel stroom een muismat gebruikt per dag, week, maand, werkjaar en zelfs aan de hand van vorstdagen in 2023.

 • Wordt een verwarmde muismat niet te warm? 

  Nee. De verwarmde muismatten warmen op tot zo'n 40°C. Mocht je dat te warm vinden, kies dan onze muismat met aan/uit schakelaar. Deze kan optioneel worden uitgerust met een dimmer, zodat je de temperatuur kunt aanpassen.

 • Mag ik mijn muismat schoonmaken? 

  Dat kan zeker, maar gebruik geen bijtend schoonmaakmiddel. Gebruik een licht vochtig doekje en zorg ervoor dat er geen water in de muismat terecht komt.

 • Hoe lang duur het voordat een verwarmde muismat warm is? 

  Dit duurt doorgaans een paar minuutjes, hij is redelijk snel op temperatuur.