Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

VERWARMDE BUREAUMAT

AL VANAF 119,-
Filters
De WarmeMat™ verwarmde bureau onderlegger zwart 65x45cm
0 reviews
119,00 Incl. btw
98,35 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde bureau onderlegger Antraciet 65x45cm
0 reviews
119,00 Incl. btw
98,35 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde bureau onderlegger Tabak 65x45cm
0 reviews
119,00 Incl. btw
98,35 Excl. btw
“Sinds een tijdje had ik last van een "koude muishand". De kou trok vanaf het oppervlak van mijn bureaublad via mijn handpalm in mijn hand en ik kreeg last van een stram en koud gevoel in mijn hand. Toen ik online ging zoeken naar oplossingen kwam ik dit tegen en ik dacht, waarom niet. Nu de muismat een week of 2 in gebruik en ik moet zeggen, het iRead more about review stating Dag koude muishand!s echt lekker. Geen last meer van die koude hand! Hij had van mij nog wel iets warmer gemogen zelfs, maar een USB poort lever maar een beperkt vermogen.” - Pim L
“Perfect voor mensen met de Ziekte van Raynaud! Ik zit weer met plezier achter de PC.” - Rob L

Waarom heb ik een verwarmde muismat nodig?

Wanneer je (‘s winters) vaak last hebt van koude handen tijdens het muizen kan dit als zeer onprettig worden ervaren. De WarmeMat heeft hiervoor een eenvoudige oplossing gerealiseerd, namelijk verwarmde muismatten en bureau onderlegger verwarmd.

Doordat deze matten warm worden (niet heet!) wordt de doorbloeding in de handen bevordert. Hierdoor kun je aangenamer werken. Voornamelijk mensen die last hebben van stramme of koude vingers, rsi-klachten of reumatische gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artritis, artrose of het fenomeen van Raynaud zullen baat hebben bij het gebruik van de warme matten. De warmte zorgt voor een betere doorbloeding en daarmee ook voor spierherstel.

Let op: je kunt de verwarmde muismatten en verwarmde bureaulegger enkel aansluiten op 5 Volt USB 3.0 poorten. Bijvoorbeeld van een laptop, PC of powerbank.