Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

VERWARMDE MUISMAT

AL VANAF 29,-
Filters
De WarmeMat™ verwarmde muismat USB 25x20cm zwart
0 reviews
38,00 32,95 Incl. btw
27,23 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat USB 25x20cm tabak
0 reviews
38,00 32,95 Incl. btw
27,23 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat USB 25x20cm antraciet
0 reviews
38,00 32,95 Incl. btw
27,23 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat 32,5 x 22,5 cm antraciet
0 reviews
78,00 Incl. btw
64,46 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat 32,5 x 22,5 cm tabak
0 reviews
78,00 Incl. btw
64,46 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde muismat 32,5 x 22,5 cm zwart
0 reviews
78,00 Incl. btw
64,46 Excl. btw
“Het was een behoorlijke investering maar ik vind het écht een fantastisch product. Ik heb de versie besteld waarop een dimmer kan worden aangesloten. Ik kan, door middel van de dimmer, de warmte van mat precies naar mijn voorkeur instellen. Ik ben er heel blij mee.” - Jannette
“Lekker warm! Heerlijk om wat warmte op mijn bureau te hebben. Het werkt heel prettig zo! Makkelijk besteld. Snel geleverd met een erg leuke persoonlijke attentie. Ik ben heel blij met deze muismat. Werkt perfect. Is niet te dik, wordt niet te heet. Eenvoudig aan en uit te zetten.” - G.K.

Waarom heb ik een verwarmde muismat nodig?

Wanneer je (‘s winters) vaak last hebt van koude handen tijdens het muizen kan dit als zeer onprettig worden ervaren. De WarmeMat heeft hiervoor een eenvoudige oplossing gerealiseerd, namelijk verwarmde muismatten en bureau onderleggers.

Doordat deze matten warm worden (niet heet!) wordt de doorbloeding in de handen bevordert. Hierdoor kun je aangenamer werken. Voornamelijk mensen die last hebben van stramme of koude vingers, rsi-klachten of reumatische gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artritis, artrose of het fenomeen van Raynaud zullen baat hebben bij het gebruik van de warme matten. De warmte zorgt voor een betere doorbloeding en daarmee ook voor spierherstel.

Let op: je kunt de verwarmde muismatten en bureau-onderleggers enkel aansluiten op 5 Volt USB 3.0 poorten. Bijvoorbeeld van een laptop, PC of powerbank.