Dit product is toegevoegd aan jouw winkelwagen.
  Incl. btw

  Het afgelopen jaar bij ergowerken.nl

  Inhoudsopgave

  1. Uitbreiding van ons assortiment
  2. Kan ik er even over nadenken?
  3. ergowerken.nl in een nieuw jasje
  4. Modellen gezocht!
  5. Meer dan alleen hulpmiddelen
  6. Uitbreiding van het team
  7. Op naar de 10!
  8. Weer wat bedrijven ergonomischer

  Bij Ergowerken hebben we het afgelopen jaar niet stilgezeten, maar wat is er nou daadwerkelijk allemaal veranderd?

  Natuurlijk is dat te veel om op te noemen, maar om jullie een beetje een beeld te geven van de ontwikkelingen die er binnen ergowerken zijn geweest bij deze een kleine samenvatting.

  1. Uitbreiding van ons assortiment

  We zijn bezig geweest met het uitbreiden van het assortiment, naast uitbreidingen in het assortiment van merken die we al voerden zoals Dataflex hebben we ook enkele nieuwe merken mogen opnemen in ons assortiment.

  Powerdot  naar merkpagina

  Logo Powerdot

  Op gebied van stekkerdozen zijn we gaan werken met een vernuftig nieuw systeem genaamd de Powerdots. Leverbaar in verschillende kleuren en maten, de Powerdots zijn er in diverse uitvoeringen. Van enkel een extra stroompunt tot stroom, usb en hdmi, de Powerdots kunnen het allemaal voor je regelen. Het is een mooie oplossing voor wie extra aansluitingen bij zijn of haar werkplek wilt maar geen groot stekkerblok op tafel wilt.

  Nexstand  naar merkpagina

  Logo Nexstand

  Speciaal voor de laptopgebruiker zijn we distributeur geworden van de Nexstand laptopstandaard. Deze mobiele vriend is gemakkelijk opklapbaar en wordt geleverd met een draagpouch zodat je altijd en overal het scherm van je laptop op een goede werkhoogte zetten.

  Mistel  naar merkpagina

  Logo Mistel

  Een relatief nieuw merk in toetsenbordenland dat we onze klanten mogen aanbieden is Mistel. Deze toetsenbordenfabrikant maakt hoogwaardige mechanische toetsenborden met een ergonomisch aspect. Zo voeren wij momenteel de Mistel Sleeker die een Tenkeyless ontwerp heeft en de Barocco serie met gesplitste toetsenborden. We hebben zelfs een extra platte variant van een mechanisch toetsenbord, iets wat je niet vaak ziet bij mechanische toetsenborden.

  X-Bows  naar merkpagina

  Logo X-Bows

  De naam van het toetsenbord zegt het al, voluit is het een mond vol: “X-Bows Mechanical Ergonomic Keyboard”. Een ergonomisch toetsenbord waarbij vanaf dag 1 van het ontwerpen er over de ergonomie van het toetsenbord is gedacht. Het is even wennen met de aparte lay-out maar na een tijdje wil je niet anders meer.

  Comfort  naar merkpagina

  Logo Comfort

  De naam zegt het al, Comfort, dat is iets waar deze stoel zeker in uitblinkt. Op alle mogelijke manieren te verstellen zodat jouw stoel perfect op jouw lichaam aansluit. Deze bureaustoelen zitten als een troon, wie wil dat niet?

  Onze samenwerking met Comfort betekent ook dat de populaire modellen uit voorraad leverbaar zijn. Dus ook voor deze stoelen geldt, voor 18.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden! De rest van het assortiment zal hier snel in volgen.

  Kan ik er even over nadenken?

  Het zal je misschien al zijn opgevallen, afgelopen jaar hebben we besloten de zichttermijn te verruimen van de al ruime termijn van 30 dagen naar maar liefst 90 dagen. Hopelijk heb je het natuurlijk niet nodig maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat een product toch niet helemaal is wat je nodig had. Mocht dit nou het geval zijn, neem dan even contact met ons op. Wij weten je meestal een gepast alternatief aan te bieden dat beter aan je eisen en verwachtingen voldoet.

  Mocht je toch een product retour moeten sturen dan maken we je het nu nog gemakkelijker, je hoeft er de deur niet eens meer voor uit. Als de pakketbezorger van PostNL bij je aan de deur staat kan je hem het pakketje dat retour moet gelijk meegeven. Hoe handig is dat?

  Ergowerken.nl in een nieuw jasje

  Achter de schermen zijn we (en met ‘we’ bedoelen we Mark ;) ) druk bezig met een nieuwe website, binnenkort worden jullie getrakteerd op een moderne nieuwe lay-out, betere filters voor onze producten en meer foto- en videomateriaal van alle producten.
  Hier alvast een voorproefje:

  Nieuwe homepage ergowerken.nl

  Misschien is het je al opgevallen, met de komst van een nieuwe site komt er ook een nieuw logo. Gebaseerd op de Vitruviusman, is er straks een kleurrijk nieuw logo waar je Ergowerken aan kan herkennen.

  oud logo ergowerkennieuw logo ergowerken
  Huidig logoToekomstig logo

  Modellen gezocht!

  Nieuwe fotostudio ergowerken.nl

  Dat nieuwe foto- en videomateriaal moet natuurlijk ergens vandaan komen. En dat is de Ergowerken fotostudio, deze professionele studio is ingericht met meer lampen dan de gemiddelde disco en geschikt gemaakt voor zowel foto’s als video-opnamen. Zo kunnen wij jullie nog beter beeldmateriaal geven van de producten die we verkopen. Ook video’s met uitleg over de producten staan op de planning. Abonneer je dus snel op ons youtube kanaal zodat je het laatste productnieuws ontvangt.

  Nieuwe fotostudio ergowerken.nl

  Meer dan alleen hulpmiddelen

  Ergonomische diensten

  Jazeker, naast de fysieke hulpmiddelen om jouw werkplek beter te maken gaan we nu ook op pad om jou te helpen. Samen met enkele ergonomen willen wij ervoor zorgen dat werkend Nederland elke dag gezond zijn of haar werk kan verrichten. Hoe wij dat willen doen hoor ik je vragen. Dat doen we door in samenwerking met onafhankelijke ergonomen werkplekonderzoeken, workshops en andere ergonomische diensten te leveren.

  Maar dat is voor ergowerken natuurlijk niet genoeg, de ergonomen richten zich op de mensen, het E-Team houdt zich bezig met het materiaal. Sinds kort houden we ons meer en meer bezig met totale projectinrichtingen en kabelmanagement. Deze diensten complementeren elkaar, goed geinformeerde mensen samen met de juiste hulpmiddelen. Wat wil je nog meer?

  Kabelmanagement uitgevoerd bij Phind

  Uitbreiding van het team

  Met zo veel extra werkzaamheden was het zelfs voor Mark en Tim niet meer mogelijk om alles gebolwerkt te krijgen. Vandaar dat ik (Jesse) een permanent plekje heb ingenomen bij het E-Team. De nieuwe diensten ga ik voor mijn rekening nemen, dus heb je een vraag hierover stuur me dan een mailtje of bel me even op. Ik help je graag verder.

  Naast dat ik het E-Team heb mogen aanvullen is Ergowerken natuurlijk ook een erkend leerbedrijf. Het Florijn College te Breda zorgt altijd voor een constante toestroom van stagiaires die de fijne kneepjes van het vak bij ons willen komen leren.

  Op naar de 10!

  Afgelopen jaar regende het 5 sterren recensies voor ergowerken.nl. De afgelopen 12 maanden hebben we 320 beoordelingen via kiyoh binnen gekregen. Wij zijn allemaal super happy dat jullie happy zijn met onze producten en service. Maar dat is natuurlijk nog niet genoeg, wij willen naar die absolute 10 toekruipen, het afgelopen jaar hebben de goede reviews gezorgd dat we van een 9,3 naar een 9,4 gemiddeld zijn gegaan. Dus blijf die beoordelingen geven en hopelijk help jij ons straks naar die 10 toe.

  Weer wat bedrijven ergonomischer

  Werkend Nederland is weer een stukje meer ergonomisch verantwoord geworden. Zo hebben we het afgelopen jaar met veel plezier producten en diensten mogen leveren bij onder andere Illy Café, de Wageningen universiteit en GLS.

  Natuurlijk zijn wij superblij dat we bovenstaande bedrijven afgelopen jaar hebben kunnen helpen. Maar het is natuurlijk nog niet genoeg, wij stoppen niet voordat heel Nederland en ver daarbuiten iedereen een werkplek heeft waar hij of zij met plezier aan kan werken. Om die reden geven wij bedrijven dan ook dezelfde voorwaarden als onze particuliere consumenten en nog meer. Als zakelijke klant krijg je bijvoorbeeld dezelfde 90 dagen zichttermijn en uiteraard is bestellen op rekening ook mogelijk voor de zakelijke markt. Vergeet ook niet dat we speciaal voor de zakelijke markt een aantal diensten hebben opgezet zoals kabelmanagement en de try-out box. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag met je gezondheid en werkplek, maak jezelf en je collega's eens blij.

   

  Wees de eerste om te reageren...
  Laat een reactie achter