Stekkerdoos | al vanaf 19,95

Pagina:

Axessline Desk Plus stekkerdoos

€69,00

De Axessline Stekkerdoos staat altijd binnen handbereik. Met twee contactpunten, twee USB aansluitingen en twee data aansluitingen.

Axessline Desk stekkerdoos

€49,00

De Axessline Stekkerdoos staat altijd binnen handbereik. Zet hem op je bureau en je hebt twee stopcontacten en een handige opening voor je ethernetkabel.

Brennenstuhl Desk 4 Alu stekkerdoos

€24,95

De Brennenstuhl Desk 4 Alu stekkerdoos is een elegante verschijning door zijn aluminium frame. De stekkerdoos staat stevig op het bureau door de antislip voetjes.

Axessline Outlets Stekkerdoos

€73,95

De Axessline Outlets stekkerdoos beschikt over alle doorgaande aansluitingen. Hij heeft 2 stroom, 2 data en 2 USB aansluitpunten direct beschikbaar

Brennenstuhl Alu Premium Desk 4 stekkerdoos met overspanningsbeveiliging
afgeprijsd

Brennenstuhl Alu Premium Desk 4 stekkerdoos met overspanningsbeveiliging

€79,00 €55,00

De Brennenstuhl Alu Premium Desk 4 stekkerdoos is voorzien van een overspanningsbeveilingen. Door de antislip voetjes eenvoudig op het bureau te plaatsen.

Brennenstuhl Premium 6 stekkerdoos

€24,90

De Brennenstuhl Premium 6 is een in aluminium uitgevoerde stekkerdoos met 6 contactpunten. Met de verlichte schakelaar kun je alle contactpunten aan- & uitschakelen.

Brennenstuhl Desk 6 Alu stekkerdoos

€28,95

De Brennenstuhl Desk 6 Alu stekkerdoos heeft 6 contactpunten en een strak aluminium design. Met de antislip voetjes staat hij stevig op je bureau.

Stekkerdoos

Een stekkerdoos, een saai maar o zo onmisbaar product. Trouwens, zo saai zijn ze helemaal niet meer. Want een stekkerdoos met USB, internet of zelfs een stekkerblok die je op het bureau klemt zijn tegenwoordig allemaal denkbaar en ook verkrijgbaar. Ja, dan wordt het leuk.

De stekkerdoos heeft met name op de werkvloer de afgelopen jaren een veel actievere rol gekregen. Voorheen lag hij stof te happen op de grond in een donker hoekje. Je vaste telefoon, computer en beeldscherm waren aangesloten en dat veranderde niet. Tegenwoordig kom je aan op je werkplek en moet je laptop aangesloten worden, je telefoon even aan de oplader en misschien dat de mobiele accu van je elektrische fiets een paar uur laadtijd nodig heeft.

Je stekkerdoos verdient ineens een veel prominenter plekje. Uit de schaduw, binnen handbereik. Hem op je bureau leggen is helemaal niet gek meer. Daar zijn speciale modellen voor met voetjes of zelfs een klem. Naast het oude vertrouwde stukje stroom via de stekker ga je nu ook andere aansluitingen tegenkomen, bijvoorbeeld een USB lader. Een stekkerdoos met schakelaar is ook steeds gebruikelijker. Al die mogelijkheden en aansluitingen binnen handbereik geven zoveel meer gemak. Er zijn geen compromissen meer nodig om al je apparaten van stroom te kunnen voorzien en je hoeft niet meer op je knieën om een stopcontact te vinden.

Voor een oerdegelijke contactdoos met ouderwets alleen stroom zit je trouwens ook nog steeds goed bij ons. Van 4 tot 12 stroompunten en alles wat daartussen zit (wel even aantallen, niet overdrijven) behoort tot de mogelijkheden.