Utrecht

Elk bedrijf heeft baat bij het goed uitvoeren van kabelmanagement, is het niet om de storingsgevoeligheid te verminderen of veiligheid te verbeteren dan is het wel vanwege de positieve effecten die het heeft op de werknemers.

Wist je dat een werkplek waar aandacht is besteed aan het kabelmanagement niet alleen op het zicht er beter uitziet maar dat dit ook doorwerkt naar de medewerker. Een opgeruimde werkplek werkt efficiënter en motiveert om de werkplek netjes te houden. Ideaal dus als er een clean desk policy geldt in het bedrijf.

Over een clean desk gesproken, ook de schoonmaakster zal je bedanken. Een werkplek waar alle kabels netjes zijn geordend maakt het voor haar een stuk makkelijker om schoon te houden.

Het E-Team helpt je graag met advies en onze diensten, wij zijn in heel Nederland beschikbaar dus ook in de regio Utrecht. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Naast cable management zijn wij ook gespecialiseerd in ergonomisch advies, projectinrichtingen en leveren wij je natuurlijk graag advies over werkgerelateerde fysieke klachten en de hulpmiddelen die daarvoor beschikbaar zijn.

Je kunt het E-Team inzetten door heel Nederland en België, wij komen graag bij je langs voor een inventarisatie of advies in o.a.:
 
Kabelmanager Jesse

Heb je vragen met betrekking tot kabelmanagement bij jou op kantoor? Neem contact op met Jesse. Deze ervaren kabelmanager helpt je graag de beste oplossing te vinden voor je werkplek.

Of het nu om één bureau gaat of om kabelmanagement bij grote kantoorruimtes, hij heeft altijd wel een oplossing bij de hand. Daarbij let hij op wensen zoals het niveau van de afwerking, budget en veiligheidseisen.

ik wil contact met Jesse

076-2055071