Rotterdam

Kabelmanagement is het ordelijk verwerken van kabels, naast dat dit er netjes uitziet heeft het nog veel meer voordelen.

Zo zorgt goed uitgevoerd kabelmanagement voor minder warmteontwikkeling wat de brandveiligheid ten goede komt. Tevens is het gemakkelijker schoon te maken en te houden. Maak korte metten met dat gestruikel over die kabels. Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat voor jouw situatie, of dit nu een regulier kantoorpand is of iets anders. Wij weten er wel raad mee.

Samen met jou komen we tot een geschikte oplossing, geen (Erasmus)brug is ons te ver!

Naast cable management zijn wij ook gespecialiseerd in ergonomisch advies, projectinrichtingen en leveren wij je natuurlijk graag advies over werkgerelateerde fysieke klachten en de hulpmiddelen die daarvoor beschikbaar zijn.

Je kunt het E-Team inzetten door heel Nederland en België, wij komen graag bij je langs voor een inventarisatie of advies in o.a.:
 
Kabelmanager Jesse

Heb je vragen met betrekking tot kabelmanagement bij jou op kantoor? Neem contact op met Jesse. Deze ervaren kabelmanager helpt je graag de beste oplossing te vinden voor je werkplek.

Of het nu om één bureau gaat of om kabelmanagement bij grote kantoorruimtes, hij heeft altijd wel een oplossing bij de hand. Daarbij let hij op wensen zoals het niveau van de afwerking, budget en veiligheidseisen.

ik wil contact met Jesse

076-2055071