Eindhoven

Ook in ons eigen Brabant is het E-Team natuurlijk actief, Eindhoven staat natuurlijk centraal wanneer het gaat om techniek en ontwikkeling. Van binnen moeten deze kantoren er natuurlijk net zo strak uit zien als van buiten.

Maar niet enkel vanuit esthetisch oogpunt is kabelmanagement gewenst, ook de betrouwbaarheid van je digitale infrastructuur wordt met goed cable management bevorderd. Het gebruik van de juiste soort en lengte kabels vermindert de kans op storingen.

Afhankelijk van de grootte van de organisatie kan een dergelijke storing financiële gevolgen met zich mee brengen. Dit komt door verminderde productiviteit van de werknemers, IT-onderzoek naar de oorzaak van de storing, het onbereikbaar zijn voor (potentiële) klanten, reputatieschade etc. etc.

Door het kabelmanagement op orde te hebben wordt het risico op een storing door fysieke oorzaken verminderd. Daarnaast is het verhelpen van een dergelijke oorzaak sneller uit te voeren omdat er orde is aangebracht in de structuur.

Naast cable management zijn wij ook gespecialiseerd in ergonomisch advies, projectinrichtingen en leveren wij je natuurlijk graag advies over werkgerelateerde fysieke klachten en de hulpmiddelen die daarvoor beschikbaar zijn.

Je kunt het E-Team inzetten door heel Nederland en België, wij komen graag bij je langs voor een inventarisatie of advies in o.a.:
 
Kabelmanager Jesse

Heb je vragen met betrekking tot kabelmanagement bij jou op kantoor? Neem contact op met Jesse. Deze ervaren kabelmanager helpt je graag de beste oplossing te vinden voor je werkplek.

Of het nu om één bureau gaat of om kabelmanagement bij grote kantoorruimtes, hij heeft altijd wel een oplossing bij de hand. Daarbij let hij op wensen zoals het niveau van de afwerking, budget en veiligheidseisen.

ik wil contact met Jesse

076-2055071