Er komt al zoveel kijken bij het inrichten van je nieuwe kantoor, Ergowerken probeert daarom zoveel mogelijk voor je uit handen te nemen. We kunnen helpen bij het plannen van de toekomstige inrichting, de verhuizing, uiteraard het leveren van nieuw meubilair en randapparatuur. Wij regelen de montage en het kabelmanagement, kortom een totaalpakket zodat jij maar 1 partij hebt die alles voor je regelt.

Naast het verkopen van losse ergonomische hulpmiddelen is Ergowerken ook bedreven in het leveren van een totaalpakket. Ergowerken neemt graag jouw verhuizing en herinrichting van je over.

We beschikken over een groot netwerk, van verhuizers tot timmermannen en interieurbouwers. Door deze specialismen te bundelen onder 1 dak met ergowerken als aanspreekpunt zijn de mogelijkheden eindeloos en heb je de zekerheid van een goed eindresultaat.

Heb je dus een project dat net even wat verder gaat dan het uitvoeren van kabelmanagement of het plaatsen van een monitorarm, ook dan is Ergowerken jouw partner.

"Een gezonde werkplek zorgt voor blije en productieve medewerkers."
  •  De nadruk ligt op een gezonde werkomgeving;
  •  Innovatieve- en designoplossingen;
  •  Één aanspreekpunt voor alle zaken;
  •  Een flexibele en efficiënte werkwijze;
  •  Een grote verscheidenheid aan specialismen;
  •  Een persoonlijke en informele benadering.

Wij regelen dat je nieuwe kantoor er tip-top in orde uitziet voordat jij je computer opnieuw aanzet voor de volgende werkdag. Wil je weten wat Ergowerken voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

 
ik wil contact
 
Jesse van ergowerken

Wil je het kantoor een ergonomische update geven of ga je binnenkort een nieuwe locatie betrekken? Laat Jesse meedenken en laat niets aan het toeval over.

Van kleine kantoorruimtes tot gehele afdelingen, hij heeft altijd wel een oplossing bij de hand. Daarbij let hij op wensen zoals het niveau van de afwerking, budget en veiligheidseisen.

ik wil contact met Jesse

076-2055071