Nijmegen

Alles bij elkaar liggen er meer kilometers kabel in de Nijmeegse kantoorpanden dan dat de vierdaagse lang is.

Je verkijkt je al snel op de hoeveelheid kabels die er gebruikt worden om een werkplek aan te sluiten. Kabelmanagement is het aanbrengen van orde in deze grote hoeveelheid kabels. Hierdoor krijg je niet enkel een representatieve uitstraling van de werkplek maar het bevordert ook de veiligheid. Zo wordt er rekening gehouden met brandveiligheid en struikelgevaar.

Naast bovenstaande redenen verbeter je ook de continuiteit van je werkzaamheden. De cijfers lopen uiteen, maar tot wel 89% van de bedrijven kampt met ten minste 1 ongeplande onderbreking van de werkzaamheden per jaar.

Gedegen kabelmanagement verkleint het risico hierop en mocht het toch voorkomen dan is de oorzaak sneller te herleiden door de aangebrachte orde in de kabels.

Het E-Team helpt je graag met advies en onze diensten, wij zijn in heel Nederland beschikbaar dus ook in de regio Nijmegen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Naast cable management zijn wij ook gespecialiseerd in ergonomisch advies, projectinrichtingen en leveren wij je natuurlijk graag advies over werkgerelateerde fysieke klachten en de hulpmiddelen die daarvoor beschikbaar zijn.

Je kunt het E-Team inzetten door heel Nederland en België, wij komen graag bij je langs voor een inventarisatie of advies in o.a.:
 
Kabelmanager Jesse

Heb je vragen met betrekking tot kabelmanagement bij jou op kantoor? Neem contact op met Jesse. Deze ervaren kabelmanager helpt je graag de beste oplossing te vinden voor je werkplek.

Of het nu om één bureau gaat of om kabelmanagement bij grote kantoorruimtes, hij heeft altijd wel een oplossing bij de hand. Daarbij let hij op wensen zoals het niveau van de afwerking, budget en veiligheidseisen.

ik wil contact met Jesse

076-2055071