Den Haag

In dit digitale tijdperk kan je er niet meer omheen. Kabels, kabels en nog eens kabels. Niet alleen een lelijk aanzicht maar er kleven nog meer nadelen aan al die kabels.

Veiligheid is het voornaamste punt dat gepaard gaat met al deze kabels.

Ruimtes waarbij er geen aandacht is besteed aan kabelmanagement hebben een hoger risico wat betreft struikel- en brandgevaar. Het is dus een absolute noodzaak om het kabelmanagement op orde te hebben.

Een kleine investering in het ordenen van de kabels kan groot fysiek, emotioneel en financieel leed voorkomen. Daarnaast is vanuit hygienisch oogpunt het belangrijk om aandacht te besteden aan het cable management, kabels trekken door hun statische lading stof aan. Door de kabels netjes af te werken is het gemakkelijker om de werkplek schoon te maken en komt er minder stof bij de kabels in een kabelgoot.

Naast cable management zijn wij ook gespecialiseerd in ergonomisch advies, projectinrichtingen en leveren wij je natuurlijk graag advies over werkgerelateerde fysieke klachten en de hulpmiddelen die daarvoor beschikbaar zijn.

Je kunt het E-Team inzetten door heel Nederland en België, wij komen graag bij je langs voor een inventarisatie of advies in o.a.:
 
  • Utrecht
  • 's Gravenhage
  • Dordrecht
  • Apeldoorn
Kabelmanager Jesse

Heb je vragen met betrekking tot kabelmanagement bij jou op kantoor? Neem contact op met Jesse. Deze ervaren kabelmanager helpt je graag de beste oplossing te vinden voor je werkplek.

Of het nu om één bureau gaat of om kabelmanagement bij grote kantoorruimtes, hij heeft altijd wel een oplossing bij de hand. Daarbij let hij op wensen zoals het niveau van de afwerking, budget en veiligheidseisen.

ik wil contact met Jesse

076-2055071