Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

Zeg je Vitaliteit@Work, dan zeg je Arjan Blom. Arjan is ondernemer in hart en nieren. De kennis en ervaring waarover hij beschikt heeft hij opgedaan zowel management functies, als ‘aan-het-bed’. Zodoende heeft Arjan een scherp oog voor lichamelijke klachten, door toedoen van een verkeerde werkhouding, en zelfs wat daaraan vooraf is gegaan.

  • Biedt advies op maat
  • Trainingen voor bewustwording
  • Doorbreekt de vicieuze cirkel
  • Alle bevindingen worden gebundeld in een verslag

Wat doet Vitaliteit@Work?

Ongeveer de helft van de Nederlands met een kantoorbaan ervaart pijn of klachten welke voortkomen uit een niet ergonomische werkomgeving. Een groot deel hiervan kan worden voorkomen met het juiste ergonomische advies.

Hoe Arjan te werk gaat? Dat is eigenlijk heel simpel. Namelijk door na te gaan waar de klachten vandaan komen. Door de oorzaak in kaart te brengen kan er gericht worden gezocht naar een oplossing. Om de oorzaak van een klacht te kunnen ontdekken is vaak bewustwording nodig. Veel klachten vloeien namelijk voort uit onwetendheid. Men staat er vaak niet bij stil dat bijvoorbeeld schouderklachten te wijten zijn aan een breed toetsenbord, of polsklachten door het gebruik van een traditionele muis. Pas wanneer de oorzaak van de klacht is weggenomen kan er preventief worden gehandeld om herhaling van de klacht(en) te voorkomen. Klachtenpreventie vergelijkt Arjan met het verkeer; daar doe je een gordel om of je draagt een helm om de schade bij ongevallen te beperken. Toch is er een betere oplossing; namelijk het voorkomen van een ongeval. En dat doet men door verplicht een rijbewijs te laten halen.

Het evenaren van de juiste werkplek zou je eigenlijk op dezelfde manier moeten benaderen. Door werknemers preventief te scholen over een ergonomische werkhouding, zullen het aantal klachten beduidend verminderen. Dit geldt overigens niet alleen voor ergonomisch zitten, maar ook lopen en staan op de werkvloer. Wie een gezonde levensstijl naleeft, houdt er een gezonde werkhouding op na. Buiten professionals, wordt daar niemand over opgeleid. Dit kan leiden tot een verkeerde zithouding, langdurig ziekteverzuim en op den duur zelfs arbeidsongeschiktheid. Gelukkig is er Vitaliteit@Work voor advies.

Van alle markten thuis

Als aanvulling op ergonomisch advies biedt Vitaliteit@Work massages aan. Een stevige massage kan bijdragen aan een ergonomische werkhouding doordat het de spieren losmaakt en spanning vermindert. Wanneer iemand langdurig in dezelfde houding zit of staat tijdens het werk, kan dit leiden tot stijve spieren en spanning in het lichaam. Dit kan op den duur leiden tot klachten zoals rugpijn, nekpijn en hoofdpijn.

Een massage kan deze spanning verminderen door het stimuleren van de bloedcirculatie en het losmaken van de spieren. Door de massage wordt de doorbloeding van de spieren verbeterd, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in de spieren en worden ze soepeler en meer ontspannen.

Wanneer de spieren ontspannen zijn, is het makkelijker om een ergonomische houding aan te nemen en vast te houden. Dit komt omdat de spieren niet langer gespannen zijn en daardoor minder snel vermoeid raken. Bovendien kunnen de gewrichten beter bewegen en is het makkelijker om een goede houding aan te nemen, bijvoorbeeld door het aannemen van een rechte rug en ontspannen schouders.

Zij gingen je voor

Van de vele klanten die Arjan heeft mogen helpen hebben we enkele hiervan om hun mening gevraagd naar de diensten van Vitaliteit@Work. We zouden zeggen; lees en oordeel zelf.

“Toen ik Arjan benaderde voor een afspraak kwam hij dezelfde week nog langs. Naast een goede bureaustoel adviseerde hij mij ook een nieuw hoog/laag bureau en door het huidige blad her te gebruiken werd ik niet onnodig op kosten gejaagd. Kort na zijn bezoek kwam Arjan de spullen al leveren en installeren. Ook dit werd weer keurig en vakkundig gedaan. Ik kon snel weer aan het werk, nu op een nóg ergonomischere manier. Echter bleek ik niet de enige te zijn die blij was met nieuwe bureaustoel. Als ik een afspraak buiten de deur had werd de bureaustoel vanuit mijn kantoor naar dat van mijn man gerold. U begrijpt dat het niet lang duurde voordat Arjan weer bij ons op de stoep stond. Na jaren lang elke dag hoofdpijn te hebben gehad, ontelbare onderzoeken en therapieën te hebben gevolgd en bezoeken aan specialisten te hebben gehad was na een paar weken na ingebruikname van de nieuwe bureaustoel en werkplekinrichting de hoofdpijn van man nagenoeg weg. Wat een onbetaalbaar cadeau! Dankjewel Arjan voor de goede service, jouw top producten en de kennis die je deelt.”

Ook Chantal van HRM bij Albero is erg tevreden over de dienst die Vitaliteit@Work haar heeft aangeboden; “Al een paar jaar komt Arjan bij ons om werkplekken te onderzoeken en waar nodig aan te passen. Hij geeft goed en duidelijk advies. Hierin is hij ook heel reëel en eerlijk. Als een stoel of bureau op zich nog goed is, maar alleen niet goed ingesteld staat dan zorgt hij voor de juiste aanpassingen. Hij smeert je dan geen nieuw bureau of nieuwe stoel aan omdat de oude niet goed meer zou zijn. Medewerkers kunnen bij hem terecht als ze klachten ervaren tijdens het werk en hij helpt ze hier snel en serieus mee. Hierin kijkt hij goed naar de werkzaamheden die iemand doet en ik welke omstandigheden. Hij kiest ook altijd voor een zo praktisch mogelijke oplossing. Tevens zet hij altijd net dat stapje extra. Komt hij voor de werkplek van de één, maar ziet hij dat bij een ander zijn stoel niet meer helemaal goed staat, dan neemt hij dat gelijk even mee. Al met al is Arjan deskundig, flexibel, betrouwbaar en altijd bereid om mee te denken. Een fijne partner om mee samen te werken!”

In contact komen met Vitaliteit@Work?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Vitaliteit@Work of heb je een een vraag over één van de diensten?

Klik op de button hieronder en chat direct met Jesse, Tim of Mark. Zij helpen je graag verder!

Direct je vraag stellen!

Bekijk hier de producten van Vitaliteit at work

Filters
No products available