Kies jouw Mousetrapper

  • Geplaatst op
  • Door Tim
  • 0
Kies jouw Mousetrapper

Ik ben voor je aan het werk gezet om te kijken of de keuze voor de juiste Mousetrapper wat makkelijker kan worden gemaakt. Concluderend mag ik voorzichtig 'ja' zeggen, maar ik hoor liever van jou of jij ermee beholpen bent. Met name de keuzetabel geeft een vrij onderscheidend en duidelijk beeld.

Inhoudsopgave

Mousetrapper zit niet stil
Verschil in modellen
Keuzehulp
Samenvattend
Try-out pakket voor bedrijven

Ontdek de verschillende Mousetrappers en laat Tim je adviseren

Mousetrapper zit niet stil

De Mousetrapper, dat was in de eerste jaren daadwerkelijk een Mousetrapper (muisvanger). Een slim ontworpen product waarin je aan de zijkant je muis kon vastklemmen. Een rollende/schuivende balk stond in verbinding met de bal onderin de muis, 2 scharnierende knoppen activeerde bij het indrukken haakjes waardoor je de linkermuis- en rechtermuisknop bediende.

De allereerste Mousetrapper De allereerste Mousetrapper in 1994

Het laat goed zien waar de Mousetrapper vandaan komt en hoe snel de ontwikkeling is gegaan van het product. Inmiddels heeft Mousetrapper zelfs voor verschillende werkzaamheden en doelgroepen modellen ontwikkeld. Je kunt op het moment van schrijven wel 4 verschillende uitvoeringen kiezen. Omdat die uitvoeringen ook daadwerkelijk verschillen van elkaar is het wat lastiger geworden een keuze te maken.

Zo heb je een instapmodel met een beperkt aantal knoppen en functies voor algemeen muiswerk, maar ook een draadloos mobiele Mousetrapper met wel 9 programmeerbare knoppen.

Verschil in modellen

Het grote verschil in de modellen zit hem hoofdzakelijk in 4 dingen:

  • Bedraad en draadloos
  • Type werkplek
  • Programmeerbare knoppen of niet (MTkeys, yeah)
  • Aantal knoppen

Als je deze zaken naast elkaar legt kom je er al snel achter dat er eigenlijk 3 modellen zijn die sterk van elkaar afwijken. Met name de Mousetrapper Prime en Advance zijn op het aanwezige/afwezige draadje en 2 extra knoppen niet van elkaar te onderscheiden. Wat ze wel zijn? De topmodellen met veel programmeerbare knoppen en fijne handpalmsteunen. De draadloze Prime is net wat meer geschikt om mee te forenzen tussen werkplekken.

De overige modellen laten zich een stuk eenvoudiger identificeren op basis van hun eigenschappen. De Flexible herken je direct aan zijn super compacte formaat en vederlichte gewicht van slechts 300 gram. De perfecte partner voor het flexibel werken dus. Met de Lite heb je alle goede eigenschappen van Mousetrapper zonder poespas. Niet goedkoop maar wel de goedkoopste. Geen overmaat aan knoppen maar precies wat je nodig hebt om gewoon lekker te kunnen muizen.

Keuzehulp

Met behulp van onderstaande tabel kun je nog eenvoudiger de verschillen zien tussen de modellen en een weloverwogen keuze maken.

  Lite Advance Flexible Prime
Besturingssysteem  /   /   /   / 
Knoppen 4 6 9 8
Maximale DPI 1500 2000 2000 2000
Werkplek Vast Vast Mobiel Vast/Mobiel
Draadloos        
MT Keys        
Dimensies 500 x 115 x 22 mm 480 x 110 x 20 mm 300 x 95 x 19 mm 480 x 110 x 20 mm
Gewicht 650 gram 670 gram 300 gram 720 gram
Materiaal ABS Kunststof huls, textiel/siliconen mat en neopreen steunen ABS kunststof huls, textiel/siliconen mat en polyester steunen ABS kunststof huls, textiel/siliconen mat ABS kunststof huls, textiel/siliconen mat en kunstlederen steunen
Uniek kenmerk Instapper Compleet en meest populaire model Meest compacte trackpad Draadloos vlaggenschip
Ergowerken favoriet        

Samenvattend

Oké, de samenvatting. Die was op de middelbare school al fijn en komt nog steeds van pas. Zie hieronder in 5-7 regels wanneer je welke Mousetrapper moet kiezen

Lite | Instapmodel

Mousetrapper Lite

Het instapmodel voor wanneer je de voordelen van een compacte werkhouding wil, maar extra knoppen en programmeerbare functies overbodige poespas vindt.

Advance | Populairste keuze

Mousetrapper Advance

Voor de kantooromgeving de beste keuze. Hij beschikt over extra knoppen die je met MT Keys andere functies kunt geven. Hij is bedraad en daarmee als het aankomt op betrouwbaarheid en duurzaamheid de beste keuze.

Flexible | Flexibel werkmaatje

Mousetrapper Flexible

Je kunt hem nog net niet kwijt in je portemonnee. De Flexible is wat ons betreft het meest unieke product van Mousetrapper, want je vindt bij de concurrent geen compacte trackpad als deze. Ben je veel onderweg en heb je geen vaste werkplek, dan kies je de Flexible.

Prime | Draadloos vlaggenschap

Mousetrapper Prime

Draadloos, wij zijn er fan van. Het is clean, het draagt net wat makkelijker en het ziet er professioneel uit. Ben je veeleisend voor een veeleisende gebruiker? Dan weten we zeker dat jij nog 2 functies in je hoofd hebt zitten die bij de 2 extra knoppen passen ten opzichte van de Advance.

Schakel Tim in en kies de beste Mousetrapper voor jou

Try-out pakket voor bedrijven

Met het try-out pakket kun je voor jouw bedrijf een proefplaatsing voor alle modellen krijgen, 14 dagen lang. Je leest er hier meer over.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »