Dit product is toegevoegd aan jouw winkelwagen.
  Incl. btw

  Kies jouw Mousetrapper

  Inhoudsopgave

  Mousetrapper zit niet stil
  Verschil in modellen
  Keuzehulp
  Samenvattend
  Try-out pakket voor bedrijven

  Ontdek de verschillende Mousetrappers en laat Tim je adviseren

  Mousetrapper zit niet stil

  De Mousetrapper, dat was in de eerste jaren daadwerkelijk een Mousetrapper (muisvanger). Een slim ontworpen product waarin je aan de zijkant je muis kon vastklemmen. Een rollende/schuivende balk stond in verbinding met de bal onderin de muis, 2 scharnierende knoppen activeerde bij het indrukken haakjes waardoor je de linkermuis- en rechtermuisknop bediende.

  De allereerste MousetrapperDe allereerste Mousetrapper in 1994

  Het laat goed zien waar de Mousetrapper vandaan komt en hoe snel de ontwikkeling is gegaan van het product. Inmiddels heeft Mousetrapper zelfs voor verschillende werkzaamheden en doelgroepen modellen ontwikkeld. Je kunt op het moment van schrijven wel 4 verschillende uitvoeringen kiezen. Omdat die uitvoeringen ook daadwerkelijk verschillen van elkaar is het wat lastiger geworden een keuze te maken.

  Zo heb je een instapmodel met een beperkt aantal knoppen en functies voor algemeen muiswerk, maar ook een draadloos mobiele Mousetrapper met wel 9 programmeerbare knoppen.

  Verschil in modellen

  Het grote verschil in de modellen zit hem hoofdzakelijk in 4 dingen:

  • Bedraad en draadloos
  • Type werkplek
  • Programmeerbare knoppen of niet (MTkeys, yeah)
  • Aantal knoppen

  Als je deze zaken naast elkaar legt kom je er al snel achter dat er eigenlijk 3 modellen zijn die sterk van elkaar afwijken. Met name de Mousetrapper Prime en Advance zijn op het aanwezige/afwezige draadje en 2 extra knoppen niet van elkaar te onderscheiden. Wat ze wel zijn? De topmodellen met veel programmeerbare knoppen en fijne handpalmsteunen. De draadloze Prime is net wat meer geschikt om mee te forenzen tussen werkplekken.

  De overige modellen laten zich een stuk eenvoudiger identificeren op basis van hun eigenschappen. De Flexible herken je direct aan zijn super compacte formaat en vederlichte gewicht van slechts 300 gram. De perfecte partner voor het flexibel werken dus. Met de Lite heb je alle goede eigenschappen van Mousetrapper zonder poespas. Niet goedkoop maar wel de goedkoopste. Geen overmaat aan knoppen maar precies wat je nodig hebt om gewoon lekker te kunnen muizen.

  Keuzehulp

  Met behulp van onderstaande tabel kun je nog eenvoudiger de verschillen zien tussen de modellen en een weloverwogen keuze maken.

   LiteAdvanceFlexiblePrime
  Besturingssysteem /  /  /  / 
  Knoppen4698
  Maximale DPI1500200020002000
  WerkplekVastVastMobielVast/Mobiel
  Draadloos    
  MT Keys    
  Dimensies500 x 115 x 22 mm480 x 110 x 20 mm300 x 95 x 19 mm480 x 110 x 20 mm
  Gewicht650 gram670 gram300 gram720 gram
  MateriaalABS Kunststof huls, textiel/siliconen mat en neopreen steunenABS kunststof huls, textiel/siliconen mat en polyester steunenABS kunststof huls, textiel/siliconen matABS kunststof huls, textiel/siliconen mat en kunstlederen steunen
  Uniek kenmerkInstapperCompleet en meest populaire modelMeest compacte trackpadDraadloos vlaggenschip
  Ergowerken favoriet    

  Samenvattend

  Oké, de samenvatting. Die was op de middelbare school al fijn en komt nog steeds van pas. Zie hieronder in 5-7 regels wanneer je welke Mousetrapper moet kiezen

  Lite | Instapmodel

  Mousetrapper Lite

  Het instapmodel voor wanneer je de voordelen van een compacte werkhouding wil, maar extra knoppen en programmeerbare functies overbodige poespas vindt.

  Advance | Populairste keuze

  Mousetrapper Advance

  Voor de kantooromgeving de beste keuze. Hij beschikt over extra knoppen die je met MT Keys andere functies kunt geven. Hij is bedraad en daarmee als het aankomt op betrouwbaarheid en duurzaamheid de beste keuze.

  Flexible | Flexibel werkmaatje

  Mousetrapper Flexible

  Je kunt hem nog net niet kwijt in je portemonnee. De Flexible is wat ons betreft het meest unieke product van Mousetrapper, want je vindt bij de concurrent geen compacte trackpad als deze. Ben je veel onderweg en heb je geen vaste werkplek, dan kies je de Flexible.

  Prime | Draadloos vlaggenschap

  Mousetrapper Prime

  Draadloos, wij zijn er fan van. Het is clean, het draagt net wat makkelijker en het ziet er professioneel uit. Ben je veeleisend voor een veeleisende gebruiker? Dan weten we zeker dat jij nog 2 functies in je hoofd hebt zitten die bij de 2 extra knoppen passen ten opzichte van de Advance.

  Schakel Tim in en kies de beste Mousetrapper voor jou

  Try-out pakket voor bedrijven

  Met het try-out pakket kun je voor jouw bedrijf een proefplaatsing voor alle modellen krijgen, 14 dagen lang. Je leest er hier meer over.

  Wees de eerste om te reageren...
  Laat een reactie achter