Waarschuwingsborden | Al vanaf 19,95

 

We willen door. We moeten vooruit. En dat kan alleen als we het met z’n allen doen. Het houden van 1.5 meter afstand ten opzichte van elkaar wanneer we het huis uitgaan is de afspraak, en dat zorgt voor de nodige uitdagingen op de werkvloer. Waarschuwingsborden helpen bij het ten allen tijden herinneren hiervan. Verder kan het gebruikt worden om de looprichtingen en/of toegang van bezoekers, klanten en medewerkers te controleren.

Tip van Tim: chat of bel met me voor advies over waarschuwingsborden Kun je wat advies gebruiken omtrent onze waarschuwingsborden? Chat nu met Tim of bel ons op +31 (0)76 2600 207

Pagina:
Er zit (nog) niets in je winkelwagen ...

Sinds het uitbreken van de epidemie is ons aangeraden zoveel mogelijk thuis te werken. Dit om het aantal fysieke contacten per dag te minimaliseren en de uitbraak te controleren door de stijgende lijn van het aantal besmettingen af te vlakken. Echter ondervinden we nu collectief dat thuiswerken ook niet alles is. Dit vanwege de vele afleidingen, misschien wel meer dan op het kantoor, en omdat mensen thuis vaak niet beschikken over de juiste hulpmiddelen. De oplossing ligt voor de hand: op een verantwoordelijke manier terug naar het kantoor.