Ergonomische bureaustoelen voor de thuiswerkplek

Zitten doen we allemaal. Lekker zitten is een ander verhaal. Maar ergonomisch verantwoord lekker zitten is pas écht interessant en dat kan maar op één manier bereikt worden; door je zoveel keuzes te geven dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat een geluk voor jou dat wij het allemaal uitgezocht hebben!

Bureaustoelen thuiswerkplek
Zit-sta bureaus thuiswerkplek

Zit-sta bureaus voor thuis

Als thuiswerker een sta-zit bureau aanschaffen, is dat niet wat overdreven? Zeker niet! Tegenwoordig werkt men vaker vanuit huis dan voorheen. Niet gek dus dat je eens wil investeren in een ergonomische werkomgeving. Een zit-sta bureau draagt bij aan een gezonde werkplek en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken. Al onze zit-sta bureaus zijn elektrisch verstelbaar en zelf samen te stellen. Zo past hij bij elk interieur.

Thuiswerkpakketten

Onze thuiswerk pakketten hebben we samengesteld met kwalitatieve, prettige producten. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten per categorie. Zo zijn er laptop pakketten en pc pakketten. Bekijk ze rustig en laat je bij twijfel zeker door ons adviseren.

laptoppakketten

Kabels wegwerken in huis

Om je werkplek helemaal af te maken kun je alle kabels netjes wegwerken. Hierdoor ziet je werkplek er niet alleen opgeruimd uit, maar gaat schoonmaken of stofzuigen een stuk makkelijker. Tenslotte kunnen ook lelijke struikelpartijen voorkomen worden. Materiaal voor kabelmanagement hebben we in allerlei soorten en maten zodat het altijd bij jouw werkplek past.

kabels wegwerken