Telefonisch consult met tips & opvolging

  • Persoonlijk
  • Contact met een professional
  • Bruikbare tips
  • Flexibel in te plannen
54,95 incl. btw
45,41 excl. btw

Telefonisch consult met onze ergonoom met tips & opvolging

Voor wie is het telefonisch consult?

Het consult is bedoeld voor iedereen die wel eens achter een computer zit. Twijfel je aan de inrichting van je werkplek? Heb je beginnende klachten of wil je deze juist voorkomen? Dan kan onze ergonoom jou helpen. Weet je niet goed wat je nog kunt verbeteren aan je werkplek en werkhouding?

Plan een gesprek in met onze ergonoom op een moment dat je op je werkplek zit zodat je de werksituatie goed kan beschrijven. Dankzij jarenlange ervaring en specialistische kennis kan de ergonoom met wat doelgerichte vragen de knelpunten van jouw werkplek en werkhouding vinden.

Wat kan je verwachten?

Het telefonisch consult neemt ongeveer 15 a 20 minuten van je dag in beslag, na afloop zal je nog een mail ontvangen waarin jouw situatie wordt uitgewerkt in verbeterpunten. Met deze kennis in je rugzak ben jij al een heel stuk op weg naar gezonder en vooral prettiger werken. Wij streven er altijd naar om het consult binnen 14 dagen bij jou aan te kunnen bieden. Wil je hem liever later inplannen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Opvolging

Nadat jij ongeveer een maand de tijd hebt gehad om te kunnen wennen aan de verbeteringen die tijdens het consult naar voren zijn gekomen neemt onze ergonoom nogmaals contact met je op.

Tijdens een kort gesprek komen jullie erachter in hoeverre jij baat hebt gehad bij de adviezen die je hebt opgevolgd. Zie het als het ‘fine-tunen’ van je werkplek. De puntjes op de 'i' zetten zodat jij net zo energiek naar huis gaat als het moment dat je achter je computer gaat zitten.

Wat moet je doen als je een telefonisch consult wil plannen?

Klik op de ‘Ik wil een consult-button’, deze opent het een e-mailformulier. Laat je contactgegevens achter en geef 3 data aan waarop jij graag de afspraak zou willen hebben. De factuur ontvang je per mail.

Na betaling van de factuur nemen we contact met je op om een consult in te plannen, hierbij proberen we natuurlijk altijd rekening te houden met jouw voorkeuren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan zoeken we gezamenlijk naar een alternatieve datum.

Wat zijn de kosten?

Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van ergonomisch advies proberen wij onze diensten zo laagdrempelig mogelijk te maken. Je kan dus een telefonisch advies incl. tips via de e-mail en een opvolging al inplannen voor 54,95 incl. btw.