Bezoek aan de ergonomisch specialist

  • Face-to-face contact
  • Contact met een professional
  • Afspraak van 45 min.
  • Flexibel in te plannen
81,95 incl. btw
67,73​ excl. btw

Bezoek aan de ergonomisch specialist

Voor wie is het bezoek aan de ergonoom?

Heb jij behoefte aan een meer persoonlijke aanpak, heb jij meer aan een gesprek face to face om jouw situatie uit te leggen? Dan is het bezoek aan onze ergonoom wellicht iets voor jou.

Wat kan je verwachten?

In dit gesprek van ca. 45 minuten geef je onze ergonoom de kans om jouw werkhouding door te lichten, een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Door de jarenlange ervaring op het gebied van ergonomie krijg jij heel specifiek voor jouw situatie ‘tips & tricks’ hoe jij het beste kan werken en eventueel welke hulpmiddelen jou kunnen helpen.

Waar vindt het bezoek plaats?

Onze onafhankelijk ergonomisch specialist houdt kantoor in Leerdam.
Routebeschrijving

Wat moet je doen als je een telefonisch consult wil plannen?

Klik op de ‘Ik wil een consult-button’, deze opent je e-mail met een contactformulier. Laat je contactgegevens achter en geef 3 data aan waarop jij graag de afspraak zou willen hebben. De factuur ontvang je per mail.

Na betaling van de factuur nemen we contact met je op om een consult in te plannen, hierbij proberen we natuurlijk altijd rekening te houden met jouw voorkeuren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan zoeken we gezamenlijk naar een alternatieve datum.

Wat zijn de kosten?

We maken goed ergonomisch advies voor iedereen beschikbaar en betaalbaar. Je kunt daarom al een bezoek aan de ergonoom inplannen voor slechts 81,95 incl. btw.


Bij wie kom je op bezoek?