Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

Hippus, een van oorsprong Nederlands bedrijf, heeft de HandshoeMouse ontwikkeld. Medewerkers van het Erasmus Universitair Medisch Centrum in Rotterdam kregen vaak dezelfde klachten voorgelegd en zijn op zoek gegaan naar de oorzaak. Na verschillende onderzoeken zijn ze om de (teken)tafel gaan zitten en werd het ontwerp gemaakt voor de Handshoemouse, een ergonomische oplossing voor klachten in de vingers, hand, pols, arm en schouders.

  • Nederlands bedrijf
  • Ontwikkeld n.a.v. onderzoek van het Erasmus MC
  • Onderzoek op basis van diepgaande anatomie
  • Productieomgeving in Nederland, zo is HandshoeMouse er zeker van dat elke stap onder de juiste omstandigheden genomen wordt

Productontwikkeling HandshoeMouse

Het ontstaan van de HandshoeMouse ligt bij het Erasmus Universitair Medisch Centrum in Rotterdam. Medewerkers zien steeds vaker patiënten voorbij komen met klachten de nek, arm, handen en vingers. Na onderzoek blijkt dat een doorgang in de diepe hals en een vlies in de onderarm hoogstwaarschijnlijk de oorzaak zijn van de klachten. De klachten zijn vrij algemeen, maar toch leggen ze de focus op patiënten die dagelijks vele uren gebruik maken van een toetsenbord en muis. Door een selectie te maken van de doelgroep kon men gemakkelijker vergelijken. Op die manier namen medewerkers van het Ministerie van Financiën die klachten hadden deel aan het onderzoek.

Zoals gedacht waren de focuspunten in de hals en onderarm inderdaad de boosdoeners. Dit was de basis voor een verder onderzoek van de anatomie, welke werd uitgevoerd aan de Universiteit van Hasselt in België.

Uit het onderzoek kwam naar voren dat een hand ondersteunende vorm een mogelijke oplossing zou zijn om de klachten van muis gebruikers te verminderen of verhelpen. Na vele ontwikkelingen en bijstellingen kwam Hippus uiteindelijk met de HandshoeMouse. Deze werd gepresenteerd in ergonomische werkomgevingen in Europa en Noord-Amerika. Uiteindelijk worden er zoveel exemplaren verkocht dat de productie verhuisd wordt naar Azië om de verkoop te bij te kunnen benen.

Na jaren ontwikkeling komt de opvolger van de originele HandshoeMouse op de markt: de HandshoeMouse Shift. Deze variant is voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken. Door een schuifmechanisme aan de onderkant kan de stand van de muis binnen enkele seconden worden aangepast. Dit kan de ideale uitkomst zijn voor mensen die bij hun muisgebruik willen afwisselen van hand om klachten te voorkomen. Het vergrote steunvlak biedt extra comfort aan de handpalm, vingers en duim. Tenslotte wordt Bluetooth aan de muis toegevoegd waardoor hij makkelijker in gebruik is.

Later wordt besloten de productie vanuit Azië toch weer terug te halen naar Nederland. Er is daarbij bewust gekeken naar de productieomgeving en de medewerkers van HandshoeMouse. Op die manier kan alles beter gecontroleerd worden en kan er goed worden nagedacht over iedere stap die gezet wordt. Op die manier kunnen de computermuizen met zo min mogelijk impact geproduceerd worden.

Handshoemouse formaat opmeten

Je nieuwe maatje

De HandshoeMouse is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en een links- en rechtshandige uitvoering. De HandshoeMouse Shift is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Het is belangrijk dat je de juiste maat uitkiest omdat je anders klachten kunt verergeren. Zo kun je in een te kleine muis bijvoorbeeld verkrampt gaan knijpen, en werk je met een te grote muis al snel onnauwkeurig. Om te weten welke maat bij jouw hand past kun je je hand opmeten. Hoe je dat doet zie je op de afbeelding hiernaast.

Dit vinden jullie

Dagelijks gaan er bij Ergowerken HandshoeMouse over de toonbank. We krijgen dan ook veel feedback van onze klanten. Hier een kleine greep uit de vele reviews:

Adriaan had last van artrose en is daarom op zoek gegaan naar een ergonomische muis. Hij zag door de bomen het bos niet meer, dus heeft hij via de chat hulp gevraagd aan onze Jesse “Ik heb de HandshoeMouse nu enkele weken naar volle tevredenheid in gebruik en ik merk dat het mijn hand/vingers echt meer rust geeft! Een collega heeft gisteren ook meteen een bestelling gedaan!”

Ook Robin is te spreken over zijn HandshoeMouse. Hij heeft er velen geprobeerd maar dit is toch echt de beste. Hij zegt ook: “Je wordt automatisch meer gedwongen om met je hele arm te sturen ipv alleen vanuit de pols en je hand krijgt meteen veel meer rust”

Maureen kocht de HandshoeMouse op aanraden van haar fysiotherapeut. Ze zegt: “reeds na een week zijn de klachten van KANS sterk verminderd. Ik hoefde ook helemaal niet te wennen aan de muis”

Sanne heeft haar HandshoeMouse teruggestuurd omdat hij niet in de smaak viel. Ze zegt: “Ik kan niet wennen aan zo'n groot oppervlak wat over mijn bureau beweegt. Ik heb een erg kleine hand, maar de S muis was ook daarvoor nog aan de kleine kant, bij twijfel een maatje groter bestellen”

De HandshoeMouse Shift hebben we nog niet zo lang in ons assortiment, vandaar dat er helaas nog geen reviews over te vinden zijn.

90 dagen zichttermijn

Bij Ergowerken bieden we je de kans om een product 90 dagen lang uit te proberen: onze 90 dagen zichttermijn. In deze periode kun je je nieuwe HandshoeMouse of HandshoeMouse Shift uitproberen om te voelen of deze bij jou past en eventuele klachten vermindert.

Voor de 90 dagen zichttermijn hoef je niets te doen, deze gaan automatisch is wanneer jouw pakket ons magazijn verlaat.

Wanneer je (nog) niet zeker weet of je een product wil houden willen we je vragen er voorzichtig mee om te gaan. Doe bijvoorbeeld ringen en armbanden af, en bewaar je Handshoemouse in de originele productverpakking. Wanneer jij het product in nette staat naar ons retourneert krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort. Alle voorwaarden over de 90 dagen zichttermijn kun je hier teruglezen.

Wil je liever eerst je HandshoeMouse uitproberen voor je hem betaalt? Ook dat is mogelijk. Kies bij de betaalmogelijkheden voor Klarna achteraf betalen. Op die manier heb je 30 dagen de tijd om te betalen. De termijn gaat in zodra je pakket ons magazijn verlaat.

De juiste keuze

Heb je last van klachten maar weet je niet goed waar deze vandaan komen of hoe ze op te lossen zijn? In dat geval kun je contact met ons opnemen via de online chat, telefoon, whatsapp en mail, of je kunt langskomen in onze showroom. Op die manier kunnen we je advies geven over welk product je het beste kunt kiezen.

Direct je vraag stellen!

Bekijk hier de producten van Handshoemouse

Filters
Handshoemouse draadloos rechtshandig
0 reviews
149,00 Incl. btw
123,14 Excl. btw
Handshoemouse bedraad rechtshandig
0 reviews
137,95 Incl. btw
114,01 Excl. btw
Handshoemouse Shift draadloos links-/rechtshandig
0 reviews
149,00 Incl. btw
123,14 Excl. btw
Handshoemouse bedraad linkshandig
0 reviews
139,00 Incl. btw
114,88 Excl. btw
Handshoemouse Draadloze ontvanger Handshoemouse
0 reviews
34,95 Incl. btw
28,88 Excl. btw
Handshoemouse Handshoemouse draadloos linkshandig  - NETNIETNIEUWTJE
0 reviews
129,00 109,65 Incl. btw
90,62 Excl. btw