Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.

VERWARMDE VOETENMAT

AL VANAF 46,95
Filters
De WarmeMat™ verwarmde voetenmat Excellent zwart
0 reviews
68,00 Incl. btw
56,20 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde voetenmat antraciet
0 reviews
125,00 Incl. btw
103,31 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde voetenmat Excellent Lichtgrijs
0 reviews
68,00 Incl. btw
56,20 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde voetenmat crème
0 reviews
46,95 Incl. btw
38,80 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde voetenmat Excellent Taupe
0 reviews
68,00 Incl. btw
56,20 Excl. btw
De WarmeMat™ verwarmde voetenmat Excellent blauw
0 reviews
68,00 Incl. btw
56,20 Excl. btw

Reviews van onze klanten over hun verwarmde voetenmat

Leo is blij met zijn Excellent voetenmat. Hij heeft al ondervonden dat de mat een ingebouwde thermostaat heeft die de verwarming op tijd uitschakelt. Hij zegt: “Goed werkende mat. Lekker warm. Slaat ook netjes af als de temperatuur bereikt is.”
Wim blij dat hij de verwarming wat lager kan zetten dankzij zijn verwarmde voetenmat: “Onder mijn bureau bleef het koud. Onaangenaam. Probleem is opgelost met deze mat.”
 

Kenmerken van onze verwarmde voetenmat

Onze warme voetenmatten hebben 1 ding gemeen: ze pakken kou bij de lurven en zorgen dat het jou niet meer lastig kan vallen. Er zijn echter wel wat verschillen tussen de matten die je kunt kiezen. Denk aan verschillende maten (40 cm tot wel 100 cm) en temperaturen. Ook is er verschil in de hoogte van de bekleding, zo biedt de Excellent mat met zijn hoogpolige tapijt het hoogste comfort bij blote voetjes.

 • 1. Zuinige infraroodverwarming 

  Onze voetenmatten zijn voorzien van infraroodverwarming. Het verwarmingselement loopt door heel de mat heen en verwarmt razendsnel.

 • 2. Geïsoleerde onderkant 

  Onze Excellent voetenmatten zijn voorzien van een anti-slip onderzijde die ook nog eens geïsoleerd is. De warmte die door het infrarood element wordt opgewekt, kan dus maar 1 kant op en dat is naar jouw voeten.

 • 3. Inwendige thermostaat 

  In de Excellent matten zit een thermostaat (CE gekeurd) ingebouwd die ervoor zorgt dat hij perfect op temperatuur blijft. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij oververhit raakt of steeds aan/uit moet worden gezet. Wil je toch wat spelen met de warmte? Neem dan een plug-in dimmer.

 • 4. €0,04 per uur aan energiekosten 

  4 cent, dat kost op dit moment (januari 2024) een Excellent warme mat als je hem een uurtje gebruikt. Zijn verbruik ligt op slechts 0,12 kWh, waarmee hij tegen het huidige energietarief van €0,36 per kWh slechts 4 cent per uur op je rekening toevoegt.

 • 5. Zacht tapijt, zelfs hoogpolig 

  Alle verwarmde voetenmatten zijn voorzien van zachte bekleding. Zo is de standaard 30° - 40° variant voorzien van laagpolig tapijt. Voor een echte knuffel aan je voeten ga je voor de hoogpolige Excellent mat.

 • 6. Gemaakt in Nederland 

  Onze verwarmde voetenmatten worden door een Nederlands bedrijf ontworpen en in elkaar gezet. Dit gebeurt ook allemaal binnen Nederland. Je kunt dit terugzien in de gebruikte materialen en de kwaliteit van de afwerking.

 • 7. Zitten, staan, werk & relax ready 

  Overal waar jij een stopcontact tot je beschikking hebt, kun je genieten van heerlijke warme voeten. En vergis je niet: je hoeft er helemaal niet voor te zitten. Ook staand is een verwarmde voetenmat ideaal. Of je nu staat te koken, kletsen of werken.

 • 8. Een reden om knus te zitten  

  Onze matten zijn geschikt voor meer dan 2 voeten. Een 40 x 60 cm mat delen is misschien net te gezellig, maar op zo’n royale 60 x 100 cm warme mat heb je meer dan genoeg ruimte om meerdere voetjes op te laten braden.