Update mij als weer op voorraad is.
Vul hier je e-mailadres in en wij geven jou een update wanneer wij weer voorraad hebben.
Je ontvangt na het versturen van jouw e-mailadres een e-mail met daarin de bevestiging van jouw inschrijving.
Wij kunnen met deze notificatie geen garantie bieden dat je 100% zeker weten aanspraak maakt bij nieuwe voorraad. Houd daarom je mailbox goed in de gaten!
Privacy Je e-mailadres wordt opgeslagen in een gesloten database. Wij kunnen die niet inzien. Je e-mailadres wordt na de voorraad update automatisch weer verwijderd.
Delux Seeker draadloos rechtshandig
Delux Seeker draadloos rechtshandig
0 beoordelingen
0,00

Jouw offerte op maat, binnen 24 uur in je mailbox. Voor als je interesse hebt in aantallen. Of goedkeuring nodig hebt voor je bestelling.

Delux Seeker draadloos rechtshandig

Je vraagt een offerte aan voor:

Delux Seeker draadloos rechtshandig
Tel je even mee? Zo simpel is het aanvragen van een offerte.
1
Je vult het korte formulier razendsnel in voor een razendsnelle offerte
2
"NEW MESSAGE" Zodra jij die oranje knop aanraakt zitten wij er bovenop
3
Binnen 24 uur heb jij een offerte op maat. En mochten we ietsje meer tijd nodig hebben, dan laten we dat weten. Lekker duidelijk!
Delux Seeker draadloos rechtshandig
Vraag offerte aan
Stel vraag

Delux Seeker draadloos rechtshandig

Delux Seeker draadloos rechtshandig
Nooit meer leverbaar

Beschrijving Delux Seeker draadloos rechtshandig

Past deze muis bij mijn hand?

Wil je de ideale muis vinden? Meet dan zeker je hand even op. De volgende afbeelding maakt duidelijk hoe je je hand moet opmeten. Deze muis is geschikt voor handen met de volgende afmetingen: Handlengte: kleiner dan 190 mmHandbreedte: smaller dan 90 mm

uitleg-opmeten-hand

Een ode aan de Delux Seeker

Scrollen maar!

Opgepast. Als je deze muis eenmaal gewend bent, wil je niet meer anders. De Delux Seeker is namelijk zo veelzijdig dat we eigenlijk niets kunnen bedenken wat deze muis niet heeft. Te beginnen met twee scrollwielen om zowel horizontaal als verticaal te kunnen scrollen. Maar wacht! Er is nog zo. Veel. Meer.

Waarom de Delux Seeker?

Voor alle werkzaamheden

Met dit pareltje heeft Delux een hele goede zet op de markt gemaakt. De Seeker bevat een regulier scrollwiel tussen de normale linker- en rechtermuisknop en is bruikbaar om verticaal te scrollen zoals je gewend bent. Wat de Seeker uniek maakt is het scrollwiel boven de duim, waarmee je horizontaal kunt scrollen in programma’s zoals Excel of Photoshop.

De Seeker bevat 6 knoppen, waaronder de reguliere linker- en rechtermuisknop. De twee knoppen onder de duim zorgen ervoor dat je gemakkelijk verder en terug kunt, bijvoorbeeld bij gebruik van internet. Een minpuntje is dat de de ‘verder’-knop een tikje te ver geplaatst is waardoor hij niet voor iedereen even goed te bereiken is. Bovenop de muis zit een DPI knop, waarmee de gevoeligheid van de muis kan worden ingesteld (800, 1200, 1600, 2400 of 4000). Aan de onderkant van de muis bevindt zich een knop waarmee je kunt wisselen tussen de verschillende modi (BT5.0, 2.4G draadloze verbinding of bedrade verbinding).

Aantrekkelijk

De verpakking bevat een polssteun voor de muis. Deze kan gemakkelijk tegen de muis worden geplaatst door middel van een magnetische verbinding. Het voordeel van een polssteun is dat deze polsklachten kan voorkomen doordat je minder de neiging hebt om vanuit je pols te bewegen. Een nadeel van de polssteun is dat nauwkeurige werkzaamheden, bijvoorbeeld het bewerken van foto’s, wat lastiger gaat omdat je iets minder soepel met de muis kunt bewegen.

Naast de polssteun is ook het achterste klepje van de muis gemakkelijk te verwisselen door een magnetische verbinding. Standaard zit het klepje erop met een honingraat motief waardoor je een backlight effect krijgt door de verlichting die in de muis verwerkt zit. Om de batterij te sparen zit er een sensor in de achterkant van de muis. Deze registreert het wanneer er een hand op de muis geplaatst wordt en schakelt op die manier de backlight uit. Mocht je helemaal geen backlight willen kun je ervoor kiezen om het kapje met het honingraatmotief te vervangen door een dicht kapje.

Wat maakt Delux Seeker zo goed?

Verbinding met 4 apparaten tegelijk

We hebben inmiddels al veel geschreven, maar we zijn er nog niet! De Seeker beschikt namelijk over een Multiple Device Connection, wat wil zeggen dat de muis niet alleen gebruikt kan worden voor de pc, maar ook voor tablet en zelfs telefoon. Er kan gemakkelijk gewisseld worden tussen maximaal 4(!) apparaten door middel van het knopje aan de onderkant van de muis. Een mogelijke verdeling zie je hieronder.

 VerbindingLampje onderzijdeApparaat
#1BedraadGeenPC
#22.4G draadloos2.4GLaptop
#3Bluetooth 5.0BT1Telefoon
#4Bluetooth 5.0BT2Tablet
Voorbeeld van verdeling over verschillende apparaten

Wanneer je op het knopje aan de onderkant drukt zal de 2.4G rood oplichten. Dat wil zeggen dat de muis in 2.4G modus staat, en in dit geval dus actief is op de laptop. Druk je nog een keer schakelt de muis over naar BT1 modus en is de muis actief op de telefoon. Druk je nogmaals staat de muis in BT2 modus, en na nog een keer drukken licht er niets op. De muis is dan te gebruiken met de kabel, die overigens 160cm lang is. 

Horizontaal scrollen

Wat was de sneltoets voor horizontaal scrollen ook alweer? Control + scroll? Nee, dat is zoomen. Command + scroll dan misschien? Nope, werkt alleen in Photoshop. Oh wacht, deze muis heeft nóg een scrollwiel!

Delux heeft aan de linkerkant van Seeker, net boven de duim een tweede scrollwiel geplaatst. Door deze omhoog te bewegen, schuift je scherm (bijvoorbeeld in Excel) gemakkelijk naar rechts. Scroll je met het wiel omdaag gaat het scerm weer naar links. De reden dat het scrollwiel omhoog/omlaag beweegt en niet naar links/rechts is om klachten in de duim te voorkomen. Goed bezig Delux!

Haal het maximale uit je Delux Seeker met de driver

Aanpassingen

Alsof het allemaal nog niet genoeg is heeft de Seeker ook nog verschillende instelbare opties. Op de website van Delux is namelijk een driver te downloaden waarmee je alle instellingen van de muis kunt aanpassen. Onder het kopje downloads kun je de handleiding vinden van de driver.

Delux heeft voor de Seeker een verrassend intuïtieve en duidelijke driver ontwikkeld. Met behulp van deze driver kun je allerlei zaken aanpassen, van esthetische aanpassingen zoals de RGB verlichting tot aan het maken van macro’s voor productieve doeleinden. De driver geeft voor de draadloze modellen overigens ook aan hoe vol de batterij nog is.

Belangrijk: Om er zeker van te zijn dat de driver alle aanpassingen aan de knoppen juist overneemt, kun je de muis het beste bedraad houden tijdens het programmeren.

Knoppen en verlichting

Het aanpassen van de verschillende lichtstanden is leuk, maar je kunt de verlichting ook uit zetten als je hem vervelend vindt. Met de ‘button settings’ zijn alle knopfuncties aan te passen. Ga je geen gebruik maken van de standaard ‘vooruit’ en ‘achteruit’ navigatie knoppen bij de duim, maar bewerk je wel veel gegevens in Excel? Verander ze dan naar ‘knippen’ en ‘plakken’.

‘Macro management’ is vrij uitgebreid, aangezien de driver naast muisbewegingen en clicks ook alle toetsenbordaanslagen kan registreren. Je kunt dus zelfs macro’s bouwen die een combinatie vormen van deze drie.

Overige instellingen

De overige instellingen (other settings) gaan over de gevoeligheid van de muis (DPI) en de USB report rate/polling rate, wat aangeeft met welke snelheid de computer gegevens van de muis vertaalt naar het beeldscherm. Vooral bij het gamen kan een hogere report rate nuttig zijn. Delux heeft trouwens ook nagedacht over het nut van de DPI standen. Zo kun je de 5 standaard waarden personaliseren. Uit de standaard waarden 800-1200-1600-2400-4000 kunnen de eerste bijvoorbeeld wat te langzaam aanvoelen. Je kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld voor 1500-2000-2500-3000-4000 te gaan.

Al deze instellingen worden ingeladen in een profiel. Het is mogelijk om meerdere profielen te maken met daaraan gekoppeld verschillende instellingen. Afhankelijk van de programma’s waarin je werkt, kun je dan kiezen voor het meest geschikte profiel.

Ook dit mag je niet missen

Iets te veel van het goede?

Wellicht zie je door alle informatie het bos niet meer, en is is deze veelzijdige muis wel té veelzijdig voor je. Snappen we helemaal. In dat geval kun je kijken naar de bedrade variant. Of wil je juist iets meer? Dan kun je kijken naar deze muis maar dan met OLED display. Om het je makkelijk te maken hebben we aan de rechterkant van deze pagina alle verschillen op een rijtje gezet.

Stickers

Merk je dat je muis wat stroef is aan de onderkant? Aan de onderkant van de muis bevinden zich witgrijze stickers op de drukpunten. Deze kun je er eenvoudig af trekken. Als het goed is kun je nu soepeltjes over je bureau of muismat bewegen.

 

Plus- en minpunten

 •  Polssteun met magnetische bevestiging
 •  Ook bedraad verkrijgbaar of met display
 •  Scrollwiel bij duim voor horizontaal scrollen
 •  Bedraad, draadloos of Bluetooth verbinding
 •  Sensor in de muis op de plek waar de hand geplaatst wordt
 •  Downloadbare driver voor het personaliseren van de knoppen
 •  Driver werkt niet voor MAC
 •  Niet linkshandig verkrijgbaar
 •  Duimknoppen zijn niet voor iedereen goed bereikbaar

Beknopte specificaties

MerkDelux
Ergonomisch ontwerp 
VerbindingBedraad, draadloos, en Bluetooth
KleurZwart
ModelRechtshandig
Bekijk specificaties >

Hoe blij wordt mijn lijf hiervan?

Pols     
Arm     
Hand     
Schouder     

Kenmerken product

 •  Ook te gebruiken mét snoer
 •  6 knoppen en 2 scrollwielen
 •  Te gebruiken voor maximaal 4 apparaten tegelijkertijd
 •  BT4.0, BT5.0, of 2.4G draadloze verbinding

Downloads

Gebruikershandleiding (Engels)
Delux Seeker Driver (Let op! Deze link verwijst je naar de website van Delux)

Wat zit er in de doos?

 • 1 x Delux Seeker ergonomische muis
 • 1 x polssteun
 • 1 x gebruikershandleiding
 • 1 x USB-A naar USB-C kabel (160cm)
 • 1 x honingraat klepje
 • 1 x dicht klepje

Verbinden met iPhone

Zorg als eerste dat je AssitiveTouch aan staat. Dit zorgt ervoor dat de muis straks een cursor krijgt. Om deze in te schakelen doe je het volgende:

 • • Ga naar Instellingen
 • • Klik op Toegankelijkheid
 • • Klik op Aanraken
 • • Klik op AssistiveTouch
 • • Schakel AssistiveTouch in

Ga vervolgens naar de Bluetooth instellingen van je iPhone en zorg dat Bluetooth is ingeschakeld.

 • • Klik op het knopje aan de onderkant van de muis en zorg dat BT1 of BT2 is ingeschakeld
 • • Ondertussen zal ‘’BT5.MOUSE1’’ tussen andere apparaten in je Bluetooth menu verschijnen
 • • Klik op BT5.MOUSE1 en vervolgens op koppel.
 • • Gefeliciteerd! Je kunt nu de Seeker gebruiken op je iPhone.

Door middel van de AssitiveTouch kun je nu bijvoorbeeld naar je thuisscherm gaan of je bedieningspaneel openen. Om je beginscherm van links naar rechts te schuiven houdt je de linkermuisknop ingedrukt en sleep je van rechts naar links. Laat vervolgens de muisknop weer los. Verder werken alle muisknoppen hetzelfde als op de PC, op de navigatieknoppen bij de duim na. Deze werken niet voor de iPhone.

Verschillen tussen de modellen

ModelDraadloos + displayDraadloosBedraad
ArtikelnummerERGO-DESXWIDERGO-DESXWIERGO-DESX
OpbergzakjeJaNeeNee
Maximum aantal apparaten441
Indicatie gebruikersmodusDisplay en onderkant van de muisOnderkant van de muisn.v.t.
OLED DisplayJaNeeNee
VerbindingBluetooth, draadloos of met snoerBluetooth, draadloos of met snoerMet snoer
BatterijstatusAf te lezen op displayNiet af te lezenn.v.t.

Veelgestelde vragen

 "Hebben jullie de Seeker ook in een andere kleur?"
 "Wat als de muis toch niet bevalt?"
Je kunt je aankoop altijd binnen 90 dagen retourneren. Je hebt dus 90 dagen de tijd om de muis goed te testen.
 "De muis beweegt stroef. Wat kan ik hieraan doen?"
Aan de onderkant van de muis bevinden zich witgrijze stickers op de drukpunten. Deze kun je er eenvoudig af trekken. Als het goed is kun je nu soepeltjes over je bureau of muismat bewegen.
Artikelnummer ERGO-DESXWID
Artikelnummer fabrikant M618XS
Merk Delux
Garantie 2 jaar
Type garantie De Ergowerken gratis retour-garantieservice
Kleur Zwart
Ergonomisch ontwerp Ja
Aansturing Draadloos, bedraad of Bluetooth
Links- of rechtshanding Rechtshandig
Handlengte Kleiner dan 190 mm, gemeten vanaf de top van de middelvinger tot de rand van de pols
Handbreedte Smaller dan 90 mm, gemeten op de handpalm, 1 cm onder de 4 vingers
Bediening Knoppen en scrollwielen
Aansluiting Draadloos of met kabel (160 cm)
Meegeleverde ontvanger Ja
Bluetooth Ja
USB-aansluiting Ja
USB-versie 2.4 GHz
Aantal knoppen 6
Aan/uit knop Ja
Instelbare knoppen Ja
Scrollwiel 2
Trackball Nee
Instelbare gevoeligheid Ja
Gevoeligheid 800 / 1200 / 1600 / 2400 / 4000 DPI
Type stroomvoorziening Bedraad en accu
Type batterij n.v.t.
Oplaadbaar Ja
Minimale systeemeisen Mac OS X v10.5, Mac OS X v10.6, Mac OS X v10.7, Mac OS X v10.8, Mac OS X v10.9, Mac OS X v10.10, Mac OS X v10.11, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Plug & play Ja
Afmetingen lengte x breedte x hoogte 166 x 97 x 82mm
Gewicht product 131 gram