LiftPipe Kabelgoot 1050 zwart

LiftPipe Kabelgoot 1050 zwart

Kies de kleur
 • Esthetisch en functioneel
 • Goot afneembaar van houder
 • Plaats voor meerdere stekkerdozen
De LiftPipe kabelgoot heeft een handig klik systeem om kabels weg te werken. Met de LiftPipe krijg je voor een schone, fijne en ergonomische werkomgeving. Lees meer »
Heb je een vraag?
Direct antwoord via de chat!
van een echt persoon, van vlees en bloed
Heb je een vraag?
Er is even niemand op de chat.
Klik hier en laat je vraag achter!

LiftPipe kabelgoot zwart

Omschrijving

Esthetisch en functioneel

Kabels onder het bureau, wat een ellende. Ze hangen en liggen in de weg en het ziet er niet uit. Gelukkig kost kabelmanagement bijna geen tijd met de wonderschone LiftPipe. Makkelijk monteren, eenvoudig kabels toevoegen en/of verwijderen en een schitterende werkplek creëren.

Waarom de LiftPipe kabelgoot?

Met deze kabelgoot is kabelmanagement dik voor elkaar. Alle kabels en zelfs contactdozen liggen netjes en veilig opgeborgen en geven de werkplek een opgeruimde uitstraling.

De LiftPipe is een schitterende en handige kabelgoot met weldoordachte ergonomische eigenschappen. Eenmaal aan het bureau bevestigt klik je de goot zo los van de beugel. Hij is in drie verschillende hoogtes op te hangen zodat alle bekabeling en stekkerdozen er makkelijk in passen. Ook is hij aan beide uiteindes open, zodat je tussentijds makkelijk kabels kunt verwijderen of toevoegen.

De LiftPipe is verkrijgbaar in 3 verschillende maten; 650, 1050 en 1450 mm. Standaard is hij verkrijgbaar in het zilvergrijs, maar bij de 1050 kun je ook kiezen voor een elegante witte of een robuust uitziende zwarte versie.

Dit maakt een kabelgoot zo goed

Een kabelgoot zorgt ervoor dat je alle kabel spaghetti mooi uit het zicht kan houden. Je kabels en zelfs stekkerdozen hangen direct onder het bureau. De werkplek ziet er ten eerste veel beter uit zonder loshangende bekabeling. Daarnaast kun je er niet meer in verstrikt raken en is schoonmaken rondom je bureau stukken eenvoudiger geworden.

Haal er het maximale uit

Loshangende kabels veroorzaken vaak ergernis rondom je computer en je werkplek. Het is niet alleen lelijk en maakt schoonmaken lastig, maar kan ook zorgen voor akelige struikelpartijen. Het gebruik van de LiftPipe lost deze problemen op. In een kwestie van minuten kun je al je kabels netjes wegwerken en een mooie ergonomische werkplek creëren.

Dit product is goed voor

Benen

 

Met een kabelgoot kun je loshangende kabels uit het bereik van je benen halen. Zo raak je er niet in verstrikt, en kun je er in het ergste geval niet over struikelen.

Plus- en minpunten

 •  Eenvoudig te monteren
 •  Goot afneembaar van houder
 •  Geschikt voor stekkerblokken
 •  Montagemateriaal inbegrepen
 •  Boren in het bureau noodzakelijk

Beknopte specificaties

Garantie 2 jaar
Toepassing Bureau
Materiaal Metaal
Afmetingen 1050 x 100 x 100 mm
Gewicht 3,18 kg
  bekijk alle specificaties

Kenmerken product

 •  Betrouwbare metalen constructie
 •  Kabels makkelijk toevoegen en verwijderen
 •  Geschikt voor kabels en stekkerdozen
 •  Creëert een opgeruimde werkplek
 •  Montage middels 4 schroeven tegen bureau
 •  Montage materiaal inbegrepen
 •  Simpel design past in elk huis of kantoor

Wat zit er in de doos?

 •  1 x kabelgoot + montagemateriaal

Veelgestelde vragen

Door meerder LiftPipes netjes naast elkaar te monteren kun je meerdere werkplekken aan elkaar koppelen. Verlengsnoeren en stekkerdozen kunnen dan makkelijk van de grond gehouden worden. De verschillende beschikbare formaten maakt het nog makkelijker.
De LiftPipe komt met een speciale beugel. Deze beugel bevestig je met 4 schroeven aan het bureau. De kabelgoot kun je er vervolgens in klikken, wat erg handig is bij het toevoegen en verwijderen van bekabeling.

Specificaties

Scroll naar rechts om alle specificaties te zien »

Artikelnummer: ERGO-KM002B
Merk: -
Garantie: 2 jaar
Type garantie: Ergowerken gratis garantie retour-service
Kleur: Zwart
Afmeting (HxBxD): 1050 x 100 x 100 mm
Materiaal: Metaal
Geschikt voor stekkerdozen: Ja
Montage materiaal meegeleverd: Ja
Benodigd gereedschap: Een boor om de gaten voor te boren, een kruiskopschroevendraaier (elektrisch) om de kabelgoot te monteren
Montagetijd: -
Minimale dikte bureaublad: -
Eigenschappen: Afneembare goot met kliksysteem
Gewicht product: 3,18 kg

Beoordelingen over LiftPipe Kabelgoot 1050 zwart