Ergopro Spine Kabelslang + voet zilvergrijs

 • Flexibel en gebruiksvriendelijk
 • Kabelmanagement van bureau tot vloer
 • Lengte makkelijk aan te passen
Los bungelende kabels van je bureau naar de vloer werk je mooi en makkelijk weg met de Ergopro Spine kabelslang. Lees meer »
Heb je een vraag?
Direct antwoord via de chat!
van een echt persoon, van vlees en bloed
Heb je een vraag?
Er is even niemand op de chat.
Klik hier en laat je vraag achter!

Ergopro Spine Kabelslang + voet zilvergrijs

Omschrijving

Waarom de Ergopro Spine kabelgeleider?

Los bungelende kabels van je bureau naar de vloer werk je mooi en makkelijk weg met de Ergopro Spine kabelslang. Hij heeft vier compartimenten zodat je je kabels netjes kan rangschikken. Na de montage kan je zo aan de slag aan een opgeruimd bureau.

Dat werkt prettiger en is veiliger voor jezelf en de kabels. Daarnaast ziet de werkomgeving er netjes uit met de Ergopro Spine kabelslang. En dat motiveert iedereen om de werkplek netjes te houden!

De Ergopro Spine kabelslang is specifiek ontworpen voor kabelgeleiding van je bureau naar de vloer. Het is een stevige, lichtgewicht constructie. Hij is voorzien van vier compartimenten, zodat je de verschillende kabels van elkaar kan scheiden.

Een andere mogelijkheid daarvan, is dat je de kabels van twee eilanden van bureaus van elkaar kan scheiden. Bijzonder aan deze flexibele kabelgeleider is ook, dat hij bestaat uit losse segmenten die je zelf kan toevoegen of verwijderen.

Zo kan je makkelijk de lengte inkorten als dat nodig is (50 mm per segment). Na het installeren van deze kabelgeleider kan je je kabels makkelijk bereiken. Eventueel omwisselen blijft dus makkelijk. Je kabels zijn nauwelijks meer zichtbaar met de Ergopro Spine kabelslang, waardoor het geheel er mooi opgeruimd en strak uitziet. Het ronde design ziet er vriendelijk uit.

De Ergopro Spine kabelslang is leverbaar in het zwart, wit en zilvergrijs en gemaakt van kunststof. De lengte van de flexibele kabelgeleider is 765 mm met 15 segmenten. Elk segment heeft een lengte van 50 mm. Het ontwerp van de kabelgeleider past minder goed bij zit-sta bureaus.

Montage

Bij de Ergopro Spine kabelslang worden de montagematerialen meegeleverd. Als je een schroevendraaier en een boor in huis hebt, kan je gelijk aan de slag. In de verpakking vind je tafelbevestiging voor montage onder het werkblad, schroeven en een verzwaarde voetplaat.

Bepaal de plek en de lengte van de kabelgeleider, boor de schroefgaten voor en bevestig hem vervolgens aan je bureau en de vloer. Daarna kan je de kabels wegwerken. Je haalt ze eenvoudig door de ingangen heen en plaatst ze in het gewenste compartiment. Bij deze montage moeten er twee schroefgaten geboord worden in je werkblad.

Dit maakt de Ergopro Spine kabelgeleider zo goed

Een bureau met rondslingerende kabels is niet aantrekkelijk. Je kan met je benen in de kabels verward raken, of erover struikelen. De kabels kunnen daardoor makkelijker beschadigen. Het ziet er bovendien rommelig uit.

Met de Ergopro Spine kabelslang kan je je snoeren zonder moeite wegwerken. De vier compartimenten zorgen dat je je kabels netjes van elkaar kan scheiden. Dit zorgt voor extra overzicht. Kortom, hij is speciaal ontworpen om snel en makkelijk mee te kunnen werken.

Je kabels zijn opgeruimd zonder dat je veel moeite hoeft te doen. Een opgeruimde werkplek is prettiger voor jezelf, je collega’s en bezoekers. Tot slot kan je je werkplek veel makkelijker schoonhouden.

Dit product is goed voor

benen

 

Met een kabelgeleider kun je loshangende kabels uit het bereik van je benen halen. Zo raak je er niet in verstrikt, en kun je er in het ergste geval niet over struikelen.

Plus- en minpunten

 •  Moderne vorm
 •  Lichtgewicht constructie
 •  Flexibel door losse segmenten
 •  Montagemateriaal inbegrepen
 •  Minder geschikt voor zit-sta bureaus

Beknopte specificaties

Garantie 2 jaar
Kleur Zilvergrijs
Materiaal PP kunststof
Lengte 765 mm
Diameter voetplaat 16,5 cm
  bekijk alle specificaties

Kenmerken product

 •  Makkelijke montage en demontage
 •  Gemaakt van kunststof
 •  Losse segmenten om lengte aan te passen
 •  Één segment heeft een lengte van 50 mm
 •  Kabels netjes opgeruimd en beschermd
 •  Kabelmanagement van bureau naar vloer
 •  Heel flexibel, makkelijk om mee te werken
 •  Kabels blijven bereikbaar
 •  Hoge kwaliteit en slijtvastheid

Wat zit er in de doos?

 •  1x Zilvergrijze Ergopro Spine kabelgeleider
 •  1x Montagemateriaal
 •  1x Verzwaarde voet

Veelgestelde vragen

Je hoeft hem niet te knippen. Deze kabelgeleider heeft losse segmenten waarmee je de lengte kunt aanpassen. Een segment heeft een lengte van 50 mm.

Specificaties

Scroll naar rechts om alle specificaties te zien »

Artikelnummer: ERGO-KS0017GR
Merk: -
Garantie: 2 jaar
Type garantie: Ergowerken gratis garantie retour-service
Kleur: Zilvergrijs
Lengte: 765 mm
Minimale diameter: -
Nominale diameter: -
Maximale diameter: -
Wanddikte: -
Inclusief: Montage materiaal
Materiaal: Kunststof (PP)
Halogeenvrij: Ja
Gebruikstemperatuur: -
Brandbaarheid: -
Max. aantal kabels: -
Gewicht product: -
Eigenschappen: Losse segmenten om iedere lengte te verkrijgen

Beoordelingen over Ergopro Spine Kabelslang + voet zilvergrijs