Polssteun | al vanaf 12,95

Polssteunen

Gebruik een polssteun tijdens het werken met de muis of het toetsenbord. De polssteun geeft de nodige ontspanning aan de spieren. Hierdoor worden pijnlijke klachten aan de arm en pols voorkomen. Polssteunen zijn er voor zowel het toetsenbord als de muis. Het wordt aangeraden om beide te gebruiken om de kans op RSI klachten te verkleinen en comfortabel te kunnen werken. Zorg dat de polsen tijdens het typen of muisgebruik niet te veel rusten op de steunen. Dit klemt de bloedvaten af. Leg de polsen vooral op de steunen op rustmomenten. Zo maak je er optimaal gebruik van.

Pagina:

Polssteun Comfort Gel muismat

€16,95

De Comfort Gel polssteun geeft steun tijdens het werken met de muis. De pols en arm zijn meer ontspannen, wat zorgt voor een fijnere werkhouding.

Polssteun Comfort Gel toetsenbord

€31,95

De Comfort Gel polssteun geeft de polsen steun tijdens het werken. De polsen en armen zijn meer ontspannen, wat zorgt voor een fijnere werkhouding.

DESQ 1422 Polssteun toetsenbord memoryfoam

€19,95

De 1422 polssteun van Desq ondersteunt beide polsen tijdens het typen. De polsen liggen ontspannen op de met memoryfoam gevulde steun. Ze kunnen er veel beter op rusten dan op het harde bureau.

MoreSpace Toetsenbordlade

€159,00

Met de MoreSpace toetsenbordlade kun je eenvoudig je toetsenbord onder het bureau wegwerken. De lade is in hoogte verstelbaar voor de ideale werkhouding.

Polssteun Comfort Gel toetsenbord + muismat
afgeprijsd

Polssteun Comfort Gel toetsenbord + muismat

€48,90 €44,95

Bespaar €4,95 met het Comfort Gel Polssteun combinatiepakket. Voor een ergonomische werkhouding tijdens het werken met het toetsenbord en de muis.

Ergo gel muismat met polssteun

€29,95

De Ergo Gel polssteun kenmerkt zich door zijn simpele, doch functionele design. Het product is niet voor niets ontworpen in Duitsland. Met zijn symmetrische ontwerp is hij geschikt voor zowel linkshandig als rechtshandig gebruik.

Polssteun Combirest Uplift lycra

€64,95

De Combirest Uplift geeft goede ondersteuning aan de polsen. De ergonomische polssteun kan ook gebruikt worden op schoot. Geschikt voor links en rechtshandigen.

Fellowes Premium Gel verstelbare muismat met polssteun grafiet

€25,95

Deze muismat polssteun van Fellowes heeft alles wat je nodig hebt voor extra ondersteuning tijdens je werk. De polssteun is gevuld met gel en in hoogte verstelbaar.

Fellowes Premium Gel verstelbare polssteun

€28,95

Deze zachte met gel gevulde polssteun is voorzien van een in hoogte verstelbare houder. Aan de onderzijde bevinden zich uitklapbare voetjes die de polssteun 10 mm verhogen. Het is hierdoor ook mogelijk om de polssteun licht te kantelen.

Polssteun Combirest Uplift kunstleer

€64,95

De Combirest Uplift geeft goede ondersteuning aan de polsen. De ergonomische polssteun kan ook gebruikt worden op schoot. Geschikt voor links en rechtshandigen.

BakkerElkhuizen Trapezium wrist rest compact polssteun gel

€29,95

De 33 cm brede Trapezium Compact is speciaal ontworpen voor de compacte toetsenborden. Deze hebben vaak geen numeriek deel en zijn een stuk smaller. De Compact geeft dus voldoende steun, en steekt niet links en rechts uit.

Ergo gel polssteun toetsenbord

€29,95

De Ergo Gel polssteun voor het toetsenbord geeft zachte ondersteuning aan de polsen. De met gel gevulde steun voelt zacht aan en haalt de spanning uit je polsen.

DESQ 1420 Polssteun muismat gel

€16,95

De 1420 polssteun is dankzij de gelvulling lekker zacht voor je pols. Tussen het muizen door kan hij die extra steun zeker gebruiken. Dankzij het speciale ontwerp kun je de polssteun zo dicht mogelijk op het toetsenbord plaatsen.

Goldtouch Wrist Rest gel polssteun

€59,95

De polssteunen van Goldtouch zijn los van elkaar te verplaatsen. Je kunt ze dus neerleggen waar jij de meeste steun nodig hebt. Het grote voordeel hiervan is dat ze lekker compact zijn en makkelijk overal mee naartoe kunnen worden genomen.