Werkplekonderzoek
incl. rapportage

  • Volledige werkplek check!
  • Incl. handig rapport
  • Afspraak van 60-90 min.
  • Flexibel in te plannen
329,- incl. btw
​271,90 excl. btw


Werkplekonderzoek incl. rapportage

Voor wie is het werkplekonderzoek geschikt?

Heeft jouw situatie toch even wat meer individuele aandacht nodig? Dan is een bezoek van een ergonoom op jouw persoonlijke werkplek de oplossing. Door een bezoek aan jouw werkplek in te plannen kan er een compleet beeld gevormd worden van jouw werkplek en gewoonten.

Wat kan je verwachten?

Op basis van de bevindingen van de ergonoom kan het advies precies op jouw situatie worden afgestemd. De adviezen worden gelijk met je besproken zodat je er direct mee aan de slag kan. Wij streven er altijd naar om het consult binnen 14 dagen bij jou aan te kunnen bieden. Wil je hem liever later inplannen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wat moet je doen als je een werkplekonderzoek op locatie wilt inplannen?

Klik op de ‘Ik wil een consult-button’, deze opent het contactformulier. Laat je contactgegevens achter en geef 3 data aan waarop jij graag de afspraak zou willen hebben. De factuur ontvang je per mail.

Na betaling van de factuur nemen we contact met je op om een consult in te plannen, hierbij proberen we natuurlijk altijd rekening te houden met jouw voorkeuren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan zoeken we gezamenlijk naar een alternatieve datum.

Wat zijn de kosten?

Het werkplekonderzoek inclusief een rapportage kan je al voor slechts 329,- incl. btw inplannen exclusief reiskosten.